Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

X3/XC70 2, hvilken ville dere valgt ?


Anbefalte innlegg

står ovenfor et dilemma, skal ha ny bil og budsjettet er på 650k

 

hvem av de 2 nevnte tror dere jeg får mest for? er ganske usikker!!

 

om jeg skal ha x3 skal jeg i tilfelle ha den nye som kommer med 177 hk diesel og i tillegg automat.

 

hvem syns dere er finest?? har funnet ut at jeg skal ha en av disse.. men er usikker :dontgetit:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg fatter i grunn ikke hvorfor noen vil ha noen av dem. De fleste som har sånne høybeinte biler bruker dem mest til å kjøre rundt i byen med, og det ser bare dumt ut. Jeg har et muligens ubegrunet intrykk av at mange kjøper sånne biler for å imponere naboen, og ikke fordi det foreligger noe reelt behov.

 

Med mindre du kjører mye på ubrøyta veg ville jeg heller kjøpt en mer normal bil som faller i smak.

Lenke til kommentar
Jeg fatter i grunn ikke hvorfor noen vil ha noen av dem. De fleste som har sånne høybeinte biler bruker dem mest til å kjøre rundt i byen med, og det ser bare dumt ut. Jeg har et muligens ubegrunet intrykk av at mange kjøper sånne biler for å imponere naboen, og ikke fordi det foreligger noe reelt behov.

 

Med mindre du kjører mye på ubrøyta veg ville jeg heller kjøpt en mer normal bil som faller i smak.

9208812[/snapback]

 

Fatter ikke helt hva som er galt med å kjøre i byen med de? De er definitivt ingen skikkelig offroadere og har ingenting langt ute i skauen å gjøre heller. Derimot sitter man høyt og har god oversikt i trafikken, samt trenger skjeldent bekymre seg for brosteinskanter og hull i veien med mindre man hiver på 22"'ere. Når man i tillegg husker på at det faktisk kan komme rimelig mye snø i Norge også...

 

Selv stortrives jeg i min Jeep med stor V8'er av disse grunnene. Jeg kjører den ikke som en sportsbil heller - jeg tar hensyn til at det er en stor og tung bil og er litt mer forsiktig på gassen i svingene. Hvis naboen er misunnelig så er det hans sak - jeg kjøpte HVERTFALL ikke bilen pga av han, men kun fordi JEG hadde lyst på en slik bil. Hvis jeg ser naboen plutselig har kjøpt en Porsche Caynenne, blir jeg definitivt ikke misunnelig men heller gratulerer han med skikkelig kult bilkjøp.

 

Til topic:

Selv synes jeg X3'en er kulest av disse to, for som en sa tidligere i tråden så går det kanskje litt mer på følelsene når vi snakker store penger. Bilene er stort sett rimelig "bra" uansett i denne prisklassen.

Lenke til kommentar

Jeg vill nok heller ha kjøpt meg en audi Allroad istedet for det du nevner her.. Hva med BMW 5-serie?

 

At du skal ha firehjulstrekk kun pga en bakke ved hytta... den har jeg hørt før :!:

 

Er en bratt og isete skråing opp til hytta mi og, men det er jaggu ikke noe problem med fart, gode dekk og i et par tilfeller kjetting på forhjula.

 

5-serie http://www.finn.no/finn/car/object?finnkod...5abcLR1Yq199709

Endret av pc^2004
Lenke til kommentar

Nå får enkelte slutte og komme med tull og fjås, greit at noen syntes 3 serien og 5 serien er tøffe/bedre valg men fokuser på spørmålet til trådstarter...... HAN SKAL VELGE MELLOM X3 OG XC70 OG ØNSKER RÅD OM "DE TO BILENE" da blir det helt på trynet å anbefale 3/5 serien som er laaaangt vekk fra ønsket/katogori til trådstarter :roll:

I verste fall så kunne man tipset om CRV-Rav4-OUTLANDER i det minste men det virker på meg at valget står mellom to stk biler og da setter sikkert trådstarter pris på råd om disse....

 

Edit-Det virker som om enkelte har behov for å omvende bilønsker til mennesker her inne og dette blir rett og slett for dumt :hrm:

Endret av Jada-jada
Lenke til kommentar

...og jeg som trodde man gjennom oppveksten var enten BMW-mann eller Volvo-mann! Jeg tilhører den første - og for meg kan aldri en Volvo bli en BMW. For meg er Volvo kjedelige utenpå og særlig inni. Og når det er snakk om kjørefølelse er BMW en klar ener. Volvo er for meg en bil som tar deg sikkert fra A til B, og har god kundeservice og slikt. Men folk er forskjellige. Jeg kjenner flere som liker Volvo, jeg tror det må skyldes at de har fått Volvo i blodet (foreldre som hadde Volvo når de var små o.l). Jeg har vokst opp med diverse toppmodell-Saabèr, men da jeg prøvde BMW X5 3.0 for første gang (som jeg har nå) var jeg solgt. SJEFSBIL! Jeg smiler hver gang jeg kjører den! Har prøvd helt ny XC90, men denne gir meg absolutt ingenting. Så jeg er definitivt BMW-mann. Personlig liker jeg ikke utseende til X3`en, men kjøremessig er den på høyde med X5. XC70 har jeg ikke prøvd. Du er NØDT til å teste begge bilene: da blir valget mye enklere! Volvo er fortsatt et konservativt merke, og du sparer nok noen tusenlapper hvert år i forhold til tilsvarende BMW-bil.

Lenke til kommentar
jaja, vet at det er dyrere rep på disse enn f.eks toyota avensis men er det noen av bilene som skiller seg spesielt ut når det gjelder rep, rask slitasje osv?

9211912[/snapback]

 

Finnes nok ikke noe fasitsvar på det enda, spesielt ikke på XC 70 siden den er helt ny.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...