Gå til innhold

Respons på PlayStation.SisteStopp.com ?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg vet ikke om noen her var innom PSPAvisen.com når den levde, men det var hvertfall en ganske så populær PSP side en gang i tiden. Ved nyttårsskifte valgte vi i redaksjonen å legge ned det prosjektet til fordel for SisteStopp.com. Siden har nå levd i et halvt år, men den har ikke blitt så populær som vi egentlig hadde ønsket.

 

Nå har vi statet opp et nytt prosjekt, nemlig PlayStation.SisteStopp.com. Dette er i bunn og grunn en side som starter opp der PSPAvisen.com sluttet, men vi satser nå også på PlayStation 3 stoff.

 

Det er ikke mange dagene siden vi "åpnet" siden, derfor er det enda ikke så altfor mange artikler og nyheter, men det vil selvfølgelig komme oppdateringer omtrent hver dag fremover.

 

Nå ønsker vi, eller mest av alt jeg som har laget siden, litt respons på den. Hva er bra? Hva er ikke så bra? og hva kan jeg gjøre for å fikse på det som eventuelt måtte være galt. Jeg er ingen store ferdigheter når det gjelder koding av HTML/CSS/PHP osv, så jeg kan ikke love at koden til siden er den beste. Men jeg har testet siden i de viktigste webbrowserene og det ser ut til å fungere som det skal.

 

Hvis noen skulle ønske å være med på prosjektet så er det bare å sende en mail/pm. Vi trenger egentlig nye folk som kan html/css/php. Vi har også bruk for skribenter som er interessert i PS2/PSP/PS3.

 

Så hva syntes dere?

 

Besøk siden

 

EDIT:

Kan jo kanskje nevne at headeren ikke er 100% ferdig, det er selvfølgelig uprofesjonelt å legge ut en side uten ferdig header. Men min unskyldning er at jeg har mistet .psd fila så jeg må lage hele headeren på nytt. Mangler vel egentlig bare noen vinduer på resten av byen, men det er fortsatt er ork :p

Endret av andgob
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...