Gå til innhold

Kommentartråd: Mini worklog/showcase, Nor-Dan Puma


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er jo 16 så skal over på videregående nå, men ledige helger og ferier så jobber jeg for et båtfirma, easy credit, med og montere sammen båter (master miami 670)

 

Og hvis jeg først er hjemme, så er det nok og holde på med der :p Akuratt nå, står det 2 yamaha 9,9hk i deler, og en mariner 60hk efi litt i deler

 

Om høsten og våren skal jo også resten av båtparken til familien på land/på vannet, med alt av servicer og ditt og datt..... ;)

Lenke til kommentar

Jaja, får tid til alt nesten, men irriterte meg grønn i våres når vi i en hel måned kun så på film på skolen, og ikke heller kunne fått lov til og jobbe og gjøre noe fornuftig ;)

 

Nok ot, idag mens jeg og kaviar kjørte en tur og fant fine gjemmesteder for politiet :innocent: så kjørte vi sent, (tror det spant seg litt skomakertang i propellen, og motoren stoppa..... Dette gjør jo ofte eldre motorer når du kjører de på tomgang, men problemet kom da vi skulle starte igjen, startrelèet slo inn, men starteren gikk ikke rundt (bare så sakte at ikke den slo inn)

Da dette hadde skjedd en gang før, hadde vi med startkabler, og prøvde og putte disse direkte mellom starteren og batteriet, men ingen forskjell......

Så da ble vi tauet hjem, og prøvde litt div der.....

 

-Har prøvd med annet batteri, ikke det som var feilen.

-Prøvd med startkabler direkte mellom batteri og starter.

 

Har egentlig konstantert med at starteren er synderen, men litt snodig det også, da den ble overhalt av forrige eier i våres (kvittering på det)

 

Så med mindre noen andre har noen gode forslag/innvendinger så blir den demontert og sjekket i morra ;)

Lenke til kommentar

Fant feilen, det viste seg at når starteren hadde blitt overhalt i våres, så hadde de ikke skiftet skruene til børsteholderen, og det er jo der to av børstene får jording fra.... De skruene var gode og rustne/skitne...... Hadde en delestarter fra den andre båten min som var så og si lik, men det var bare en skrue i den da, så det ble en ny skrue og pussa over den andre.....

 

Virker helt fint nå :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...