Gå til innhold

Sony Ericsson P1i tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sliter med at klokken i sms/mms-boksen viser tiden en time tidligere enn den er mottat. Så mottar jeg en sms f.eks nå, så viser den at jeg fikk den for en time siden - noe jeg ikke skjønner. Klokka er stilt rett og innstilt på "Oslo". Noen andre som har dette, og evt har funnet ut hva som kan gjøres?

9191200[/snapback]

 

Det var sånn med meg også etter jeg fikk min, men jeg løste det ved å gjøre følgende:

 

Hovedmeny -> Kontrollpanel -> Enhet -> Sted

Der er det tre tidssoner, men av en eller annen grunn får man bare valgt "Oslo" på 2 av de.

Velg Oslo på "Gjeldende tidssone" og "Hjemmetidssone". Det skal da stå "Sentraleuropeisk" der. Hva som skal stå på "Aktuell sone" går sikkert for det samme. Der står det "Greenwich" hos meg, uten at det har noe å si.

 

Trykk OK

Lenke til kommentar

Hva er den beste ikke-trådløse headset-koblingen for denne telefonen? Finnes det en med innebygget fjernkontroll?

 

På nettsidene til SE står det flere headsett listet som kompatible, men beskrivelsene er ofte mangelfulle. I prisguiden ser jeg HPM-90, som ser lovende ut, men denne har ikke kommet ennå?

Lenke til kommentar

Nå sitter jeg med P1i'n min godt tilkoblet til den lille sølvfargede docking-stasjonen. Det er den andre timen med bruk, og jeg må inrømme at den er er nærmest perfekt! Bortsett fra et litt kronglete OS og litt små 'on-screen' taster, er det lite å utsette på den. Det eneste jeg kan si noe på på er at den er litt treg, men man kan vel ikke forvente noe anna av en smart-telefon.

 

Det bør legges til at dette er min første smart-telefon, og jeg er ærlig og oppriktig fornøyd med 'telefon' delen. Kamera, MP3 og sms funker som en drøm, og bortsett fra at den er litt treig, er den PERFEKT. Takk, Sony Ericsson for at dere lagde et bra produkt igjen!

 

Jeg må bare fortelle at kameraet er i K*** klasse, og MP3 spilleren er i W*** klasse!

 

Way to go, SE!

 

-Emil

Lenke til kommentar

Ah, nå kom endelig min også i posten! Har aldri hatt en smartphone før, og er (selvfølgelig) veldig overrasket over funksjonaliteten!

 

EDIT 1: conflict: trykk på det bittelille tegnet øverst i venstre hjørne. Velg taben "Åpne", scroll ned til programmet du vil avslutte, og trykk "Avslutt"-knappen. Vet ikke om man kan avslutte programmer i selve programmet. Ser ut som det er meningen man ikke skal trenge å lukke programmer (med en del RAM skal den nok klare en del).

 

EDIT 2: fikk første telefonsamtale nå. Hørtes ut som personen i den andre siden holdt hånda si foran munnen eller noe sånt. Lyden var gromsete og vanskelig å høre. Kan ikke huske jeg leste noe om dette på noen tester. Kan dette ha noe med noen instillinger å gjøre, eller MÅ det være ? Lyden var høy nok, men på en måte litt gromsete.

 

EDIT 3: Posted et spørsmål ang. en nettleser i stad, men jeg hadde visst satt feil dato. Feilen var selvpåført :)

Endret av Stroyer
Lenke til kommentar
Du kan også bruge en PSP lader  ;)

9207620[/snapback]

 

 

hva er PSP lader?

 

En annen ting jeg ikke får til, når jeg skal bruke TrackID, så får jeg denne feil meldingen når den har samlet inn

 

"We're sorry, but your device is not allowed to use this service"

 

heh??

Lenke til kommentar

Ja, jeg hadde også problemer med dette. Nettleseren lastet ned installasjonsfilen, men stoppet på 99%, uten at jeg klarte å sette den i gang igjen. Da fikk jeg også melding om at den ikke besto sikkerhetssjekken. Når jeg satt opp WLAN og brukte dette i stedet for GPRS fikk jeg ned hele filen, og installasjonen gikk smertefritt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...