Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvorfor må menn se på kvinner?


Anbefalte innlegg

Så det spiller altså ingen rolle om man ser andre av motsatt kjønn, man skal bare helst ikke synes at de er pene?

9151627[/snapback]

 

haha... akkurat! ellers måtte man jo utslette alle oO det ville blitt litt grisete, og ikke minst... ville det ikke vært flere mennesker igjen..

 

Jeg kan ikke nekte han å synes noen er pen, men vil jo helst ikke at han skal det da... åjoda, han vil synes andre er pene..å det vet jeg jo, han har jo sakt det selv. Men det er ikke det som er saken :p Jeg vil mostly bare hvite hvorfor menn har det med å se på andre damer... (var tydeligvis jenter også..selv om jeg bare kjenner ei som ikke deler mine synspunkter på den saken)..å om de er svin eller ikke svin...

 

de som har svart virker til å lene seg mot -ikke svin-

så om noen syns det motsatte kan de jo bare si i fra.

 

Jeg syns det er -svin- om det blir åpenlys stirring.. der nermest haken detter i golvet. å se på møtende mennesker på gaten er -ikke svin-

 

(litt trøtt nå...så roter litt. håper det ble forståelig)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nå roter du her. Jeg har ikke stilt noen spørsmål i senere tid. Jeg spør fordi hvis mannen din ikke 'får lov' til å se på andre, får vel ikke du heller? Du kan ikke unngå å se menn på gata. Hvis du har sett noe du føler at du ikke skulle ha sett, føler du deg da ikke ekkel mot typen?

9151613[/snapback]

 

 

Jeg har svart på det flere ganger...me thinks.

 

Alle ser mennesker, fugler, gråstein.. ja, man er ikke blind. Men jeg føler ikke jeg ser noe jeg ikke skulle ha sett.. om jeg hadde sett en omså flekke tissen sin mitt i parken hadde jeg nok stusset på -hvorfor i alle gjør mennesker slik? å ville fortellt om min rare opplevelse til typen. snakker vi 'vanlige' opplevelser, som bare å se en mann... ville det vært en av mange andre av samme kjønn, men det er ikke noe jeg blir tiltrukket av, dermed er jeg ikke ekkel mot typen heller. skal man nevne alle man ser? føre logg?

 

-jeg så en mann med blå jakke

-en mann men rød jakke og paraply

-jeg så en mann som klødde seg på magen og plystret

 

Nei, det blir litt for søkt xD

 

NB: om du leser det jeg har skrevet står det at jeg ikke nekter han å se på andre

9151621[/snapback]

 

Jeg forstår meg hverken på forholdet ditt eller tankegangen din.

 

Og jo, du skrev at du nekter typen din å se på andre. End off and peace out.

 

God natt.

9151630[/snapback]

 

 

da tror jeg du burde ta en ekstra titt.. for vet da selv hva jeg skriver oO

Lenke til kommentar
Man bør vel unngå å stå å stirre åpenlyst ned i kløfta til nabodama på trikken, for høflighetens skyld. Men om man ser på rompa til en digg dame man går bak på gata når man har solbriller, vil jeg ikke si det er svinaktig.

9151647[/snapback]

 

Helt enig der.

Men du Aiiler, så du synes altså, det er ok å se, men helst ikke synes de er pene. Når den stakkars fyren din har skrevet det brevet du lengter etter, å han "svarer" så godt han kan på det tåpelige spørsmålet ditt, hva skal du gjøre med det? Hva hjelper det deg å vite?

Er du veldig sjalu av deg?

Vil ha ærlig svar.

Lenke til kommentar
Man bør vel unngå å stå å stirre åpenlyst ned i kløfta til nabodama på trikken, for høflighetens skyld. Men om man ser på rompa til en digg dame man går bak på gata når man har solbriller, vil jeg ikke si det er svinaktig.

9151647[/snapback]

 

Helt enig der.

Men du Aiiler, så du synes altså, det er ok å se, men helst ikke synes de er pene. Når den stakkars fyren din har skrevet det brevet du lengter etter, å han "svarer" så godt han kan på det tåpelige spørsmålet ditt, hva skal du gjøre med det? Hva hjelper det deg å vite?

Er du veldig sjalu av deg?

Vil ha ærlig svar.

9151653[/snapback]

 

 

Da vil jeg bli glad for at han er såpass ærlig. Noe som er veldig viktig. Det er ikke bare selve svaret som gir en mening, men det at han også faktisk svarer.

 

om jeg hadde vært super sjalu hadde jeg vell aldri overlevd et år borte fra typen pga militæret (joda så han av og til) men bare for å understreke at jeg ikke da er av den superduper sjalue..

Lenke til kommentar
tror nok du hadde fått et slag eller noen kraftige ord om dama hadde ferska deg med øynene begravd i kløfta hennes  :!:

9151654[/snapback]

 

Hvorfor er det i slike situasjoner akseptert at dama kan slå, mens vold motsatt vei bestandig vil bli slått hardere ned på?

 

Svarte du forresten på hvorfor du synes det er greit at han ser på porno, men ikke damer med klær?

Lenke til kommentar

vent nå litt. Første tema i denne tråden var om menn var svin fordi de så på andre damer når de var i fast forhold. Kraftig forkortet er svaret Nei.

 

Så kommer det frem at det ikke er kikkingen i seg selv som er problemet, men heller at en mann synes andre damer er pene. Hur i helvete vet noen hva mannen tenker om dama han ser på, og hvis noen føler seg mindreverdige av det de tror mannen tenker så er det deres egen skyld.

 

Jeg kommer med følgende påstand. Damer som rakker ned på menn utfra hva de selv 'tror' om menn er svin.

Lenke til kommentar
Hvorfor tyr menn til å titte på andre jenter? Uansett hvor... Tenker dere egentlig ikke over at mange jenter faktisk føler seg mindreverdig i forhold til andre når typen gjør slikt?

9149658[/snapback]

Jeg vet ikke hvorfor "typen" gjør slikt. Jeg ser som regel bare rart på jenter som viser kløfta si. Rett og slett fordi jeg synes de ser billige og horete ut. (Prepare to be flamed)

 

Om du er så jævla usikker på "typen" din å føler deg mindreverdig hver gang har ser på noe, så stakkars "type"

 

 

Hvorfor må det være tillgang til andre?

9149658[/snapback]

Tilgang til hva? Å se. Skal vi lukke igjen øynene å få oss førerhund fordi vi er sammen med noen da eller? Kanskje vi skal teipe igjenn musa til løsaktige jenter så de ikke er utro også? Fy faen så teit.

 

Hvorfor denne trangen til å se på andre damer?

9149658[/snapback]

Trang, hva faen vet du om det? Dette begynner å bli sært. Du er vel gutt selv å vet nøyaktig hvordan vi tenker? Du har også kanskje vært rik engang å tatt kjønnsoperasjon for å bli mann, så du kan tenke som oss? (lol). Det er normalt for nordmenn å se/stirre på andre mennesker. Skal du ha en som ikke gjør det så får du flytte til Hong Kong, der er det mer uvanlig at folk stirrer. Det må da være lov å synes andre jenter er pene selv om man er sammen med noen, hva faen.

 

Holder ikke den ene i livet, som liksom skal være den vakkreste og mest fantastiske? (er det ikke derfor du er sammen me henne?)

9149658[/snapback]

Jeg er sammen bare for sex og moro. Hva i alle huleste verdens dager. Du må virkelig være så sjalu at det er skadelig for deg, søk hjelp.

 

Hvorfor er menn rar -_-

9149658[/snapback]

Hvorfor er du så teit?

 

(å nei, jeg titter ikke på andre menn... har skrevet noe om slikt i en annen post)

9149658[/snapback]

Det er umulig å la være å titte. Din..... jente.

Lenke til kommentar

Jeg tviler på at det du lurer på har et konkret fasitsvar. Og etter å ha lest hele topicen, så virker det mer som at uansett hvilket svar noen kommer med her, så er det ikke godt nok.

 

Det passer ikke overens med dine tanker om temaet. Så det jeg lurer på da er hvorfor du i det hele tatt stilte spørsmålet ? Du aksepterer jo tydeligvis ikke de ærlige svarene som har kommet så langt.

 

Og i og med at du sier du ser på andre som gråstein pga. du allerede har kjæreste, og tiltrekkes hovedsaklig av personlighetstrekk. Sikker på du ikke er aseksuell ?

 

Om denne posten ikke stemmer overens med dine synspunkt, /ignore for the win.

Lenke til kommentar

Selvfølgelig ser man på det annet kjønn, enten frivillig eller ufrivillig. Ofte jeg tenker at "Oi, han var kjekk" når det kommer en kunde innom jobben min, men ikke noe mer med det . Nå er jeg vel over det stadiet at jeg ser på bare det ytre og oppfører meg som en vårkåt 15åring. Jeg vet jo at jeg har en fantastisk kjæreste hjemme og at det er han jeg vil ha. Gjør da ikke noe feil i å synes at andre er kjekke/kjekkere. Og selvfølgelig kan typen min få lov til å synes ei er pen (finnes jo ikke bare en pen person i verden), men om han begynte og nevne mange ganger at hun var pen osv, da hadde jeg nok begynt å lure..

End of story :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234
jeg tror Diskre går av med seieren som -ikke svin-

og åpenlyst av med seiern -svin-

9151654[/snapback]

Høyrt om ordet "trollbunden"? :innocent:

 

Vi er da ikkje svin pga det? Trur eg skal lage ein tråd som heite "horer eller ikkje horer" som handlar om at jenter som kler seg litt utfordrande er horer men blir sure når man fortel det til dei.

Lenke til kommentar

Det er din mening, men jeg tror ikke den stemmer i det store sammenhenget : / Hvorfor har da f.eks ikke jeg nøden til å titte på andre? Om man lager en skala

 

Jenter som titter på gutter

 

----|------------------   et fåtall av mange, ettersom jeg har erfart. De kan si noen er pen på samme grunnlag som de sier en jente er pen. Men det er det samme som gråsten prinsippet

 

 

Gutter som titter på jenter

 

-----------------|-----  skalaen tipper liksom over på motsatt side.

 

(legg merke til at det faktisk er et mittpunkt, å streken er plassert til venstre for mindre til høyre for mer over mittpunktet)

9150802[/snapback]

Etter å ha leste hele tråden tenker jeg bare at du må være en særdeles vanskelig person å leve i et forhold med! Hvis ikke typen er akkurat likedan, da.

 

Å si at jenter ikke titter på andre gutter er helt feil!! Selv om dine venninner tenker som deg, betyr ikke det at det er fasitsvaret.

 

Å se på andre mennesker (pene eller stygge) er spennede og interessant og det er ingenting galt i det.

 

Jeg ser til og med på andre jenter! *Skrekk og gru*

Endret av Mirann
Lenke til kommentar

Legger fortsatt merke til at det er mange som ikke virkelig har fått med seg va allt dreier seg om oO Og stiller spørsmål om ting som allerede er besvart...

 

Om jeg og typen ikke har hatt en eneste stor krangel, har vi det så ille da?

 

Har ikke sakt at det å se er virkelig ille, jeg stillte spørsmål rundt OM det var det -_- og hvorfor det som regel er slik...

 

Om jeg var aseksuell skulle jeg da også kunne blitt tiltrukket av det kvinneligekjønn, noe jeg ikke gjør, uansett hvilken personlighet de har.

 

Siden folk ikke får med seg alt som blir sakt, er det ganske død født å diskutere vidre. Jeg har sakt opptil flere ganger nå, at jeg har fått de svarene jeg ville ha...

 

Tusen takk til dere som kunne diskutere saklig, og besvarte med en vennlig tone :)

Lenke til kommentar
Om jeg og typen ikke har hatt en eneste stor krangel, har vi det så ille da?

9158049[/snapback]

 

Grunnen til at han ikke åpner kjeften kan jo være fordi han synes du er skikkelig bitch, og at du ikke vil høre på noe av det han har å si. Når man må skrive brev for å formulere seg på en forstålig måte, hvordan kan han da diskutere med deg og dine holdninger?

Endret av Leptox
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...