Gå til innhold

Rainbow Six: Vegas spillekvelder


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen!

 

Etter å ha lest Vict0rs innlegg i den andre Rainbow Six:Vegas tråden tenkte jeg at jeg skulle lage en egen tråd for diskusjon angående spillekvelder osv slik at den andre tråden ikke blir altfor nedspammet av offtopic, selv om det å få til spillekvelder osv henger sammens med det å danne en klan...men for ordens skyld kan vi ta spillekvelder i denne tråden og klan praten i den andre.

 

Hvis dere har lyst kan vi jo ta en ny spillekveld slik vi gjorde på søndagen, der hvor vi var 7 på det meste, en eller annen gang denne uken. Og kanskje enda en spillekveld til helgen?

 

Onsdag kl 20.00 (så ut som kl 20.00 passet ganske bra for alle på søndag).

 

Hva syns dere??

 

EDIT: Nå har jeg laget et skjema som jeg gjerne vil at dere fyller ut, se "skjema" link i min post lengre nede!

Endret av Jokkepotte
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Faktisk så tenkte jeg på å lage et skjema som folk kan fylle ut..med spørsmål om hvilke dager de vanligvis kan, hva slags tider, hvilke moduser, hvilke brett osv

 

Bare sånn kjapt ett som er enkelt å fylle ut..

 

Da får vi alle svarene på ett og samme sted/skjema istedenfor at noen sier hvilke dager men ikke klokkeslett osv

 

Så etterhvert som man har svart på skjemaet så kan jeg lage en oppdatert oversikt som viser hvem som kan hvilke dager etc

 

Hørtes det bra ut eller bare rart :roll:

Endret av Jokkepotte
Lenke til kommentar

Her er et kjapt skjema som jeg lagde nå nettopp, inneholder noen enkle spørsmål.

 

Her er skjemaet

 

Ta det opp her hvis det er noen mangler ved skjemaet du vil hakke på :hrm:

 

Utifra min konto der kan jeg se overall statistikk og gå inn og se hva den enkelte har svart osv :)

 

Jeg syns dette var en kjekk løsning iallefall!

 

Så kan jeg arbeide med å lage en oversiktlig oversikt her etterhvert..

 

EDIT: Men i forhold til mulig spillekveld på Onsdag kl 20.00 hadde det vært greit å få en kommentar her i denne tråden, skjemaet vil bli brukt for å se hvilke dager osv folk flest kan være med og så tar vi det derfra :)

Endret av Jokkepotte
Lenke til kommentar

Har nå fylt ut det skjemaet. Angående onsdag denne uka, så er jeg nødt til å se det ann litt. Er ikke sikkert jeg kan være med. Er ikke alltid tv'n er ledig for spilling, men jeg har skaffet meg en HDCP klar pc-skjerm, så jeg kan alltids får spilt litt ps3 der også, selvom det blir litt rar aspect ratio.

 

Fint tiltak Mala!

Lenke til kommentar

Har nå fylt ut skjemaet, men for å være ærlig vet jeg ikke hvilke dager og tider som passer best for meg, da dagene mine ikke er like for å si det på den måten :p men kryssa uansett av for onsdag og søndag som spillekvelder, fordi jeg tror dissse passer best. Jeg skal uansett prøve å få vært med på de fleste spillekveldene hvis jeg har tid :thumbup:

Lenke til kommentar

Selvfølgelig er det ikke lett å vite det :)

 

Jeg har igjen sett på svarene dere har kommet med og jeg må si at jeg er imponert over at samtlige som var med på spillekvelden og mange av de jeg har på lista mi fra dette forumet har tatt seg tid til å svare! Så hittil har jo dette vært en suksess syns nå jeg.

 

Har 13 svar (inkludert meg) og det jeg kan lese av hittil er følgende:

 

Alle som svarte har Onsdag eller Søndag som en av de dagene som kan være aktuelle.

 

Kl 20.00 ser ut som noe flesteparten syns er bra, nesten alle sa at det var fint, at det kommer ann på eller at det var det samme..

 

Team Sharpshooter er ikke overraskende den modusen med flest stemmer, Team Survival nest flest et par hakk under.

 

Når det gjelder maps er det Border Town, LVU Campus og Calypso Casino som skiller seg ut.

 

Av alle 13 som ble spurt angående det å danne en klan utifra dette forumet som da vil delta på i en Rainbow Six Vegas ladder er det bare 1 som svarte "Nei, det ville ikke vært noe for meg..", 7 sa "Yes, det hadde vært rått, jeg er med!!", mens resten falt på "Vet ikke.." og "Kommer ann på..".

 

Og det siste spørsmålet om man har headset ble det nesten 50/50 deling på "Ja, selvfølgelig!" og "Nei, men har tenkt til å skaffe det!". Ingen svarte "Nei, har ikke tenkt til å skaffe det.." :thumbup:

 

------------

 

Så utifra dette ser det jo ut som om faste spillekvelder på Onsdag og Søndag kl 20.00 kunne være noe å satse på. Angående klanen så kan jeg ta det i den andre tråden :D

Lenke til kommentar

Nå tror jeg vi er sånn ca 10 stk som har sagt at de vil være med i morgen, sikkert noen som ikke møter opp slik som sist, så det er fortsatt rom for fler! Tror ikke jeg orker å mase med å sende en melding til alle norske på lista mi denne gangen :!:

 

EDIT: Skulle bare si at det er flott med folk som leser dette og har addet meg slik at vi kan spille RSV sammens. Nå har jeg en liste på 26 norske RSV spillere :D

Endret av Jokkepotte
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...