Gå til innhold

Bilde-quiz - Gjett hendelsen


Juden

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Marco Polo

Hørte forrresten rykter om at han kanskje ikke var til Kina likevel. Kom bare til Tyrkia eller noe og satt på kneipene. Der kom han i kontakt med folk som hadde vært lenger øst, og det var vistnok fra disse han fikk de fine historiene sine fra.

Jeg vet ikke...

 

Ordet er fritt Hvis jeg får oppgaven. Jeg køyer nå.

Lenke til kommentar

Denne gruppen, som han altså ledet med stort hell, bestod av, i følge mine kilder, 29 mann. Gruppen nedkjempet sine, fremdeles i følge mine kilder, syv hovedmål. En hel del andre ble drept også, men disse var i utgangspunktet ikke mål... Men ikke desto mindre ble vår mann drept av de sistnevnte, og det på et tidspunkt da alt syntes å være overstått! Skjebnens ironi der altså:)

 

Det får klare seg.... Hvis ingen har klart det, kommer det nytt hint i, tja, ellevetia eller noe.

Lenke til kommentar

Vår tapre venn døde langt unna sitt hjemland, faktisk i en annen verdensdel. Er du rimelig oppegående, har du nok hørt om denne hendelsen, da den er en av de mest kjente i sitt slag.

Når vi først snakker om hjemlandet, kan jeg jo kanskje si at broren hans har hadt opp til flere fremtredende politiske verv, bl.a. utenriksminister og statsminister (to perioder, faktisk), og jeg får nok ikke mye kritikk om jeg sier at han er temmelig uforsonlig mot sine nærmeste naboer. Veldig kjent fyr, dette...

Endret av Vale
Lenke til kommentar

Det vil være ulike oppfatninger om hva som kan regnes som kjente personer og hendelser. Det er ikke noe å lage en sak av. Synes noen en oppgave var for lett eller for vanskelig så er det greit. Det er ikke eksamen dette, og dere får ikke karakterer.

 

Nå er ikke jeg aktiv i tråden, men jeg antar at jeg ville føle det vel så lærerikt og interessant å få høre om en ny hendelse enn en jeg kjenner fra før. Og ikke minst utfordrende, dersom jeg skulle forsøke å svare. Men det får være opp til dere å vurdere vanskelighetsgraden. Blir de for vanskelige, så dør antaglig tråden av manglene svar. Blir de for lette, så blir det bare en "telletråd".

 

Uansett, jeg ber dere gjøre dette i vennskapelige former.

 

Reaksjoner tas på PM, ikke i tråden.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...