Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Alltid trøtt, uansett.


Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg har lurt på dette lenge, og vært i kontakt med alt jeg kan tenke. Prøvde først hos doktoren. Først en gang, men da viste det seg at jeg var kraftig syk i tillegg, og det hele ble litt opplåst. Hadde fått noe betendelse greier, og legene trodde leveren var ødelagt. Tok rønken og ultralyd av det hele ganske rett etterpå det var fått svar på prøvene, og da var plutselig alt i orden.. :hrm:

Men da var jeg klar igjen, sjekket meg for jernmangel og alt sånn, og fortalte fastlege at jeg alltid var trøtt. Men han fant ingenting. Har i tillegg til dette relativt mye problemer med konsentrasjon som vi også fortalte doktoren. Han visste ikke råd for dette, men da vi begynte med rådgivingen i slutten av tiende fikk jeg stor hjelp av rådgiveren på skolen. Hun foreslo at jeg kanskje hadde konsentrasjonsproblemer, ADD. Det er ikke påvist enda, men tanken slår meg. Legen min burde strengt tatt vite mer om dette emnet når jeg forklarer så åpent om det?

Iallefall, valgte og fortelle dette fordi det muligens har sammenheng. Jeg vet iallefall ikke. Hovedproblemet mitt nå er vel igrunnen at jeg konstant er trøtt. Alltid.

Kommer hjem fra skolen, og går å legger meg igjen noen timer. Har nesten aldri energi til å gå å trene, og orker ikke noe annet heller. Svimler somregel for meg når jeg reiser meg opp fra stol/sofa. Som nevnt er det ikke påvist at jeg har jernmangel. Drikker kanskje litt lite, men prøver å skjerpe inn på det. Er uansett alltid trøtt. Noen som kan ha innspill om hva det kan være? Jeg blir gal! Har INGEN energi til NOE!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

40% sukker i frokosten.

Det ser ut som du får i deg mye kjappe karbohydrater.

Om du er på 0 før frokost og spiser så mye sukker vil du ende på -10 2 timer etterpå i motsettning til en sunn frokost hvor du vil ligge på +20

(kun en eksempelverdi)

Endre kostholdet vil gi resulteter, mye sukker og usunn mat vil tappe deg for energi og man føler seg slapp.

Siden legene ikke finner noe enda kan det være kostholdet.evt en kombinasjon.

 

Honni(ng?)korn ,lion,chokko,osv alt det der er ren gift til frokost.

De som er sunne med helkorn,fiber og lite sukker osv er som regel dyre eller kjpe som havregryn osv. Og selv havregryn hjelper ikke om man trenger 3-4 sp sukker på.

Endret av War
Lenke til kommentar

Har sikkert akkurat det samme som deg. Sovnet på vakt i militeret. Så de sendte meg til legen. Han fant ikke noe. Sjekket jernmangel og sånt.

Så ble jeg sent til psykolog. Han konkluderte rett og slett med at jeg hadde dårlig konsentrasjon.

 

Vet ikke om det er sånn med deg. Men med en gang jeg begynner å gjøre noe givende føler jeg meg ikke trøtt lenger. Men skoletimer tidlig om morgenen er ett skikkelig slit.

 

Kostholdet mitt består som regel av grov skive eller baguett til frokost med diverse pålegg. Som regel noe kjøtt og grønt.

 

lunch mye det samme.

 

Middag er vanlige norske middager.

 

Drikker juice og melk. Veldig sjeldent brus.

Drikker som regel en del vann når jeg gamer eller trener.

 

Så tror rett og slett ikke det er kostholdet for min del.

 

En ting som hjelper for meg i alle fall er å komme seg ut i solen. Noe som kan vere litt komplisert her i bergen. Lenge siden sist nå men nå er den komt igjen. Og jeg føler meg en del piggere.

 

Skal nevnes at jeg var på båt i nordnorge midt på vinteren når de sendte meg til legen. Så kanskje jeg bare rett og slett trives bedre med mer lys.

Lenke til kommentar

Stemmer, det er grunnen til at mange får økt energi når de kommer i gang med treningen pga dem kommer seg ut og ikke er hjemme ved soffaen.

Jeg er syk nå og kan ikke trene, har fri hele dagen og ser på discovery.

Aldri følt meg så trøtt som nå, hele dagen. Orker så vidt å ta ut hunden.

Endret av War
Lenke til kommentar

Det er nok noe i det dere sier. Jeg skal sette det på prøve. Spiser mye usunn dritt nå, men jeg har inntrykk av at frokosten legges det største grunnlaget. Så litt søtt om kvelden skader ikke så mye?

Så ble jeg sent til psykolog. Han konkluderte rett og slett med at jeg hadde dårlig konsentrasjon.

Jeg går også til psykolog nå, nettopp for konsentrasjonen. Har muligens ADD. Kan det ha noe å si? Hvis det er tilfelle, vil jeg isåfall få tabeletter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...