Gå til innhold

Erfaringer med HP Compaq 6710 noen?


zonko

Anbefalte innlegg

Jeg vurderer anskaffelse av ny bærbar. Jeg vil bruke den til kontorbruk, men bør også takle krevende programvare. Kravene til grafikk er minimale, den vil ikke bli brukt til spill, ihvertfall ikke noen som er grafikkrevende. Den vil bli bært en del rundt, men synes selv 2,5 kilo er lett, så dette utelukker ikke større maskiner. Jeg tror 15,4-tommer er det rette for meg, men kan ikke helt utelukke 14,1 heller.

Det er helt avgjørende at maskina har en veldig bra byggekvalitet og at den er så støyfri som det går an å bli. Jeg gidder egentlig ikke bruke mye penger på ny maskin, og ser helt en sum ned mot 7-8 store.

 

Jeg har sett på den nye HP Compaq 6710s som har alt jeg er ute etter tror jeg, men er bittelitt skeptisk til den lave skjermsoppløsningen, siden jeg er vant med høy oppløsning fra før. Har i tankene å kjøpe en ekstern skjerm som kan stå på pulten hjemme/kontoret, så da er det muligens ikke avgjørende likevel. Jeg liker den kombinasjonen av god maskin og god pris.

 

Jeg har også sett på 6715b som utvilsomt gir mye maskin for pengene. Høy oppløsing og 2 gig ram gjør den mer attraktiv enn den forran, men ankepunktet er AMD-prosessoren. Denne er vel både svakere og har høyere varmeutvikling enn c2d, samtidig som jeg går glipp av santa rosa-fordelene. Var i tillegg i kontakt med HP, som meldte at ADM-maskinene var ca 1 dB høyere (de lå på ca 23 dB under last) i støy enn c2d-maskinene.

 

Derfor spør jeg folket: har noen av dere erfaringer med en eller begge av maskinene? Hva er det beste kjøpet, den safe c2d-maskina eller er ikke AMD så dårlig at 6715b er et bra kjøp?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HP sin bedriftserie er generelt veldig god spør du meg. Har nc6220, og har prøvd nc6400 en del. Kan være greit å sjekke opp oppløsningen, ser at den du linket til har 1280x800. Ville prøvd å fått meg en WXGA+ skjerm med 1680x1050 oppløsning.

 

Byggekvaliteten er god, og batteritiden skal være veldig bra. s-modellene fra HP er de mest simple, mest strippet for fancy funksjoner (fingeravtrykksensor osv) og uten mulighet for docking. Id say go for it hvis du ikke trenger det.

Lenke til kommentar

Jeg har prøvd noe fra de eldre seriene jeg og, og ser veldig fornøyd med dem. Det med skjermen er det jeg lurer mest på. Jeg er vant med høy oppløsning, men siden jeg planlegger å bruke ekstern skjerm en god del så tror jeg at jeg kan leve med den lave oppløsingen likevel. Har likevel ikke bestemt meg enda, men det koster en del mer om man skal opp til høyere oppløsning. Vet ikke om det er verdt det da, siden det blir en del ekstern skjerm-bruk...

 

Fingeravtrykkeleser har jeg ikke veldig behov for, passord får klare seg. Du slå hjertet opp i halsen på meg når du nevnte det med docking, er du sikker på det? I kompletts utvidede info står et at det er muligheter for det. Klikk Kan noen bekrefte eller avkrefte dette? Sjansen for at jeg vil ha docking er meget stor.

 

Bestemmer jeg meg for å ha den høye oppløsingen frister Lenovo R51 vel så mye, og gjør den veldig aktuell. Hva så med AMD-maskina, valget av høy oppløsning til god pris vs. AMD (støy, svakere ytelse, ikke directX 10, santa rosa).

Tanker noen?

Endret av zonko
Lenke til kommentar

Tusen takk fflex, holdt nesten på trynet nå, var sikker på at s-maskina også hadde docking-muligheter. Veldig villedende at det står at den har det hos Komplett, at den står oppført med docking som tilleggsutstyr og at den viser dockin i en produktvieddo hos HP. Søren og, da går kanskje den ut. Må vurdere b-utgaven da, litt synd det er svakere prosessor der. Man får med tre års utvidet garanti og flere porter da, men likevel koster den noe mer også.

Lenke til kommentar

Hehe ja det synes jeg er noe spesielt, jeg sitter nemlig med en liten oversikt over hvilke modeller som støtter hva osv. Både 6710s og 6715s har ikke støtte for docking. Som sagt, kan det være greit å hoppe på b-serien her ja. b-serien har fingeravtrykksensor (fancy og verdiløst?) hehe...også innebygd smartcardleser og sølesikkert tastatur. Lykke til ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...