Gå til innhold

Bildekritikk: Hegre i flukt


Anbefalte innlegg

På vei hjem fra jobben idag så jeg denne hegren ikke så langt fra veien. Jeg stoppet så fort jeg kunne og klok av skade fra noen tidligere fugl-i-flukt bilder preppet jeg kameraet (som alltid er med meg i bilen) på relativt rask lukkertid 1/640 og kjørte tilbake. Jeg rakk akkurat å åpne døren på bilen forsiktig før fuglen tok av og fløy avgårde. Jeg rakk å knipse dette bildet - som desverre pågrunn av min manglende innbygde lysmåler ble voldsomt undereksponert. Jeg forøkte å justere litt i lightroom, med støy som resultat. :wallbash:

 

Vedlegget er et forsøk på å redde bildet i ps. Resultatet ble kanskje ikke så værst selvom det kanskje får et litt maleripreg? Noen som har noen synspunkter? Burde jeg spart meg selv for arbeidet og dere for tiden ved å poste et bilde som er så teknisk dårlig? Jeg vet liksom ikke om det er min iboende vilje til at dette bilde skulle bli noe av eller om det faktisk ble noe av?

 

F5.6 | 300mm | 1/640 | Sigma 70-300 4-5.6

post-132426-1184694430_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Neste gang låser du døren på bila, og bruker vinduet.... ALDRI åpne bildøren om du skal ta bilder fugler generelt, men hegrer spesielt.

 

De er utrolige vare.

 

Siden de er vante til biler blir de ikke redd, men de forbinner folk med fare, og da stikker de...

9092846[/snapback]

 

Det skal jeg huske på til neste gang:) Skal sjekke om den har et fast tilholdsted der og prøve meg igjen en dag med bedre lysforhold og bedre forberedt. Jeg kommer nok til å investere i en mere lyssterk telezoom snart siden jeg liker fugl-i-flukt motiver - gah men de er ikke akkurat gratis

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...