Gå til innhold

Total War: Gjør jeg noe feil?


Anbefalte innlegg

Har forsøkt meg litt på M2TW denne uka, men uansett hva jeg gjør så går det ræva. Er England, og forsøker å konsentrere meg om å ta øyene først, men etter noen runder er jeg plutselig bankerott og blir angrepet av villkårlige land.

 

Forsøker å bygge opp sakte med å bygge opp gårdbruket, havner og marked, men havner altid i samme situasjon.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hei har gjort det samme selv spillt som england å prøvd å ta over øyene. det som er clue mener jeg er å være rask med engang spillet begynner ta york og edinburg med engang også kommer det jo an på hvilken vanskelighetsgrad du spiller på. og ikke fyll byene dine med styrker for det koster.

Lenke til kommentar
Forsøker å bygge opp sakte med å bygge opp gårdbruket, havner og marked, men havner altid i samme situasjon.

9046787[/snapback]

Som allerede nevnt er det viktig at man ekspanderer hurtig i starten for å sikre seg flest mulig rebel settlement.

Som England bør du blant annet ta Brugge og Antwerp, de genererer endel cash, trade er viktig, du bør få til tradeagreements med alle dine naboer. (Frankrike, Tyskland, Skottland, Danmark, Spania)

 

Personlig prioriterer jeg docks og havner langt over jordbruk og markeder. Sørg også for å utnytte free-upkeep maximalt ved å oppgradere murer og ha generaler med mye chivalry i byer du vil skal vokse fort.

 

I starten tror jeg aldri jeg bygger noe som ikke hjelper økonomien min.

 

Hvor mye tropper du bør ha er en vanskelig vurdering. Fronter mot land jeg ikke vil ha krig med forsvarer jeg bedre enn fronter mot land jeg godt kan tenke meg krig med.

Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...