Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Nattrevens lille sommerprosjekt


Anbefalte innlegg

Først av alt vil jeg si at jeg på ingen måte er noen som helst "Don Juan", og har relativt liten erfaring i forhold til sjekking. Jeg er "pinglen" i gjengen, den som nesten aldri tørr å gå bort for å snakke med jenter. Jeg er veldig beskjeden, men siden jeg har sommerjobb i en helt annen by enn der jeg faktisk bor, velger jeg å prøve meg på noe nytt. En gang må jo være første gangen.

 

(Det andre jeg vil si er at hvis den jenta jeg sjekker opp leser på dette forumet, plis ikke si fra før du finner en passende anledning, og vent helst til andre eller tredje daten. :p ) Så til historien:

 

Jeg har et lite sommerprosjekt. Jeg har akkuratt fått meg sommerjobb i en helt vanlig spar-butikk.. Jeg er jo singel og alt, så jeg sier ikke nei til en liten sommerflørt. Å jobbe i butikk er jo et service-yrke, så jeg har vært så og si pålagt å være snill, hyggelig, smilende og behjelpelig. Dette kan kanskje se ut til å ha gitt resultater (dog bevisst :p). I Starten sa jeg "hei" til stort sett alle, inkludert ei jente jeg har fått øynene opp for nå. Siden jeg synes hun er skamherlig har jeg også prøvd å få mer enn "hei" ut av henne. Dette skjedde en dag i uken her. Da starta jeg forsiktig med at jeg så på varene hennes, smilte og sa: "Hehe... du skal kose deg i kveld? ;) " da svarte hun og smilte: "Jaaa... jeg skal det.. er så sliten, har akkuratt kommet hjem fra jobb.."

 

Her har dere resten av Samtale nr.1:

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
meg: "Åja, jobber du også?"

hun: "Jaa.. jeg jobber også i butikk. På Meny rett nedi her."

meg: "Åjasså? så du er over 18?" (Sa det med en ironisk tone så hun ikke skulle ta det personlig)

hun: "Jaaa?? Ser du ikke det altså? ;) hehe"

meg: "hehe joda... :D Så du kan alt dette tullet med PLU-koder og sånn?"

hun: "Ja.. det er stress..."

meg: "Får jeg teste deg da? :p"

hun: "Nja.. tviler på at det er de samme men..."

meg: "Røde epler.."

hun: "4015"

meg: "Bananer..."

hun: "4011"

meg: "Rød vannmelon..?"

hun: "4032"

meg: "hehe.. ja, du kan dette altså ;) får jobbe videre jeg... hade bra da :)"

 

(PLU-koder er hjelpekoder for varer uten strekkode, henholdsvis frukt og varer som skal veies. Da taster man en numerisk kode og trykker på PLU-knappen)

 

Idag var hun innom igjen. Samtalen gikk som følger:

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
meg: "Heeeei :) Er du her idag og altså? Har du jobbet idag?"

hun: "Jaa.. jeg har jobbet :) off.... stress!"

meg: "Vet du hva? Jeg var på Meny i går.. En kompiss var innom men jeg så ikke deg der" (Yeah right om det var tilfeldig :p )

hun: "Ååååå!! Typisk!! Det var den eneste dagen denne uken jeg hadde fri..!!"

meg: "hehe.. Hva har du tenkt idag da?" (ser på varene hennes at hun kjøpte cider)

hun: "Tenkte jeg skulle på byn :)"

 

så viste hun frem legget helt frivillig så jeg slapp å spørre om det.. jeg smilte til henne og sa:

 

"hehe.. kan vel se på det for sikkerhets skyld.. ;)"

hun: "Hehe"

meg: "men du får kose deg på byen da :) hade bra :)"

hun: "takk, kos deg du og!!"

 

da så jeg bare dumt på henne og hintet til at jeg skulle jobbe helt til åtte i kveld. Hun tok hintet og bare lo litt til og la til:

 

"Prøv å kos deg jaffall"...

meg: "det skal jeg.. ha det bra"

 

Jeje.. Der har dere full info om mitt lille sommerprosjekt. Undrer meg på om jeg skal spørre henne ut neste uke eller om jeg skal bruke hele sommeren på å smøre henne inn. Hva sier dere? :p Her er en oppsjekking som selv brukerene på Diskusjon kan være med å påvirke, og jeg vil poste oppdaterende info fra Pick-up'en så fort som mulig. Neste skikkelige update hender muligens på mandag eller tirsdag. Alt etter om hun er på jobb på mandag, eller om hun stikker innom på tirsdag. Wish me luck, og kom med tips :p

Endret av Nattreven
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det jeg mener med "sommerprosjekt" er jo at hun skal være min lille sommerflørt, forhåpentligvis. Gidder ikke lage noen dritstore forhåpninger siden jeg ikke kjenner henne, men er jo kanskje rom for mer og. Men først av alt skal jeg bli bedre kjent med henne... Så får vi se hvor langt det bærer ut over hele sommeren. Regner med at jeg skal "sjekke henne opp" skikkelig iløpet av starten av juli nå, så vi får se. Hvis hun har type, ikke er intr eller noe lignende lover jeg å gi dere update ;)

 

Dette kan jo gå begge veier. Enten er hun bare hyggelig som person og kan aldri tenke seg noe mer, ellers er hun interessert. Jeg vet like mye som dere.

Endret av Nattreven
Lenke til kommentar

Hehe, stå på!

 

Det er jo ikke verdens undergang om hun bare er hyggelig :) Gjør jo tydeligvis livet ditt litt mer spennende og interessant, og om du er betatt så gir det jo deg igjen bedre humør osv :D

 

Men det ligger mye i tonefallet, kropps- & ansiktsspråk da. Jeg merker helt klart forskjell på ei jente når hun gått fra å like meg, til å bli betatt/veldig interessert. :)

Lenke til kommentar

hun bor rett i nærheten. Hun har handlet der lenge :p

 

jaja, skal oppdatere uansett hva som skjer ;) Kan ikke si jeg klarer å klassifisere hvordan kroppsspråket hennes er før etter jeg har fått fasitsvaret... Det kommer jo mye an på hvordan hun er med alle andre, med venner og andre guttevenner. Og det har jo ikke jeg peiling på. Men hun er snill, hyggelig og det virker som at hun gjerne slår av en prat med meg (altså, har ikke snakket noe mer med henne enn det jeg har fortalt, men hun virka villig til å snakke). Så jeg må jo bare ta sjangsen. Worst case: Dette emnet dauer om mindre enn en uke :p

Endret av Nattreven
Lenke til kommentar

Jeg vurderte lenge å stikke innom jobben hennes i morgen, men jeg tror jeg bare lar det gå, og vente til hun kommer til jobben min. Så virker jeg ikke så desp, og jeg tar heller ting mer som det kommer. Kan i tillegg bli veldig stress for henne hvis det er lang kø og dritt og jeg skal starte en lang samtale og spørre om telefonnummer og alt..

Lenke til kommentar

Sånt er tøft på film. Er liksom noe av det samme som hvis jeg skulle gått i butikken hennes og betalt med en hundrelapp og telefonnummeret mitt på en lapp. Det ser jævlig bra ut på film, men i virkeligheten vet du egentlig ikke hva som foregår, og det blir så teit. Skal jeg sjekke henne opp må jeg være mann til å gjøre det face to face. Kan vel kanskje stikke innom butikken en tur, nei jeg aner ikke. Er en diger butikk og, så ofte kø... aner ikke hvor mange kasser det er der jeg.. 10? men som oftest er bare 3-4 av de i bruk da.

Lenke til kommentar

Kan ikke si om hun virker interessert. Er det samme som å spørre meg om jeg vil bli sammen med henne nå. Kan ikke svare på det enda, men virker som om at hun føler seg komfortabel når vi snakker. Så det er noe "annet" enn vanlig tørrprat mellom kunder. Får en helt annen respons fra henne, men det er kanskje pga jeg har virkelig prøvd å bli kjent med henne og.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...