Gå til innhold

Ting som er hyggelige og gjør deg glad


Gjest Slettet-Axby2kEH

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ny norsk lærer, han gamle fikk tinitus. Nå trenger jeg ikke å grue meg til norsk timene lengere :w00t:

 

EDIT: Glemte å slenge på at jeg skal på 3 dagers snøhule tur, det blir digg <3 skal spise, spise, spise, spise, spise, spise, spise, sove, sove, sove, sove og sove

Endret av Sno
Lenke til kommentar

Jeg har nevnt før i irritasjonstråden at jeg har en nabo som aldri vasker trappa. I løpet av 2 år har han vasket 3 ganger .

 

På et møte for 3 uker siden avgjorde vi at vi skal ha klare regler for trappevasken, og hvis reglen brytes blir det konsekvens.

 

Regelen er at trappa SKAL vaskes i løpet av HELGA (eventuellt torsdag hvis helga ikke er mulig) . Konsekvensen av en uvasket trapp på mandag er at den som hadde sin tur må betale meg 200 kroner for å vaske trappa.

 

Jeg kom hjem fra jobb i dag, og trappa var ikke vaska. Jeg kosta opp all sanda og dritten, støvsugde og banka mattene og vaska trappa nøye. Skrev meg til slutt på lista på forrige uke, med dato, navn + sum bak.

 

Så ringer typen min og sier at han har fått en telefon fra denne naboen. Han sa at han hadde vaska hele trappa, og ikke oppdaget at jeg hadde vasket før han hadde kommet helt ned og var ferdig. Jeg gikk ned , og så at han faktisk hadde strøket ut mitt navn og der det sto 200,-.

 

Jeg gikk opp og spurte hvordan han klarte det? Om han var blind som ikke så at trappa var nyvasket. Og ikke minst luktet og kjente det. Nei, han lukta ikke noe han. Da jeg sa at han kunne enten betale meg , eller vaske neste helg (når det er min tur) sier han at han hverken skal betale eller vaske, for han vaska i dag. Jeg kaller ikke å dra ei våt fille over et rent gulv for å vaske, og derfra ble volumet bare høyere og høyere... Men GUD så deilig det er å ha lettet på trykket, og ikke minst ha gitt han beskjed om hvordan det er. Han kom med syltynne argumenter .Var som å krangle med et barn om hvorfor han ikke får lov å være ute til midnatt.

Lenke til kommentar
Etter 15 min gikk han sånn ca med på at han skal vaske trappen neste uke, selv om jeg ikke tror at han forsto at å dra en våt tue over rent gulv ikke er det samme som å vaske trappa.

 

Om han gjør det gjenstår å se... Hvis han ikke gjør det vet jeg søren meg ikke hva jeg skal gjøre..

 

Tror du han kan vaske i det hele tatt?

Lenke til kommentar

Jeg tror ikke han vet hvordan man tar ansvar og gjør ting for felleskapet.

 

Han kan fortelle at han har det så forferdelig travelt, men jeg vet at han spilte bilspill i timesvis i helga - så den må han lengre ut på vidda med!

 

 

Men til emnet: Det nydelige været i dag tidlig gjør meg glad. Gikk en lang tur med hundene mine, og en koselig mann stoppet for å kose med hundene og småprate

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...