Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hey folks. Jeg skal ikke stoppe dere. Vær så god, svar på de samme spørsmålene gang på gang på gang. Det var et såkalt forslag.

 

Og vargan, bare et lite spørsmål. Hvordan kan han bli skolens giggolo når han ikke har closet en jente enda?

 

Edit.

 

Og til kritikken (hehe):

 

Vel. Jeg skal innrømme jeg ikke har vært den mest produktive brukeren i tråden, men når sant skal sies, er det vel snaut 100 av de 689 sidene som faktisk er noe stoff som er nyttig og lærerikt. Enkelte her inne har kommet med gode artikler, eller gode poster ift. diverse tema rundt pick-up. En gang i blant får vi også se noen gode FR/LR's (cred til bla. nikken) selv om jeg m. flere ikke deler FR/LR's på et offentlig forum. Og angående spørsmålene: Det er jo nettopp her man kan stille spørsmål som dette. Men de samme spørsmålene dukker opp for hver side. Da er det kanskje noe i å, A) Lese førsteposten (mange sier de har lest masse PU-teori, noe jeg betviler når spørsmålene ofte ikke later til det), eller B) Se noen sider bakover, for å finne presis det samme spørsmålet.

 

Jeg skal fra nå av oppføre meg mer saklig, og Beklager til alle brukerene som har følt seg følelsesmessig nedbrutt av min sleivete munn.

Endret av KAKEGUTT
Lenke til kommentar
Folkehøyskolegutt, du kommer til å få masse problemer etterhvert.

 

Det blir drama, og du står i sentrum. Du skal bo der i enda 8 måneder. Kjipt å være skolens giggolo etter 1 måned.

 

Bare vær deg selv, og ikke prøv så hardt.

 

Du er advart.

 

Sier meg enig med Vargan mtp at du driver å "player". Folkehøyskole er jo veldig koselig, men ikke prøv å press fram noe f-close, spesielt ikke med venninnen i samme rom. (antar dere har dobbeltrom) Det blir for drøyt.

 

Ellers er mitt råd omtrent det samme som Vargans; Det er greit med venner og venninner, men slapp av, ting blir veldig fort rart på FHS hvis noen "dårlig" skjer.

 

Personlig så høvlet jeg over en jente sånn 2 uker ut i skoleåret og jeg ville noe mer enn bare "morro" men hun ville ikke. Det ble "mycket konstig" en god stund, men det gikk over.

 

Bare tenk over det før du kjører på... :)

Lenke til kommentar
Et lite spm bare fordi jeg er nygjerrig: Er det noen av dere her som går ut i Bergen?

 

I ny og ne, men siden jeg blir 20 i desember er det veldig lite utvalg... Dusen frister ikke akkurat med 15 år gamle jenter, ovenpå er veldig crap. Eneste som kan duge er champions, musikern og muligens sjøboden når den ikke er overfull... Fikk testet ut veldig mange barer i fadderuka, så skal iallefall gi Metro, Scotsman og div andre en visitt i desemberdagene ;)

Lenke til kommentar
Selvtillitt er sjarmerende, det samme kan ikke sies om cockiness.

Personlig syns jeg innlegget skrek usikkerhet.

Ikke nødvendigvis noen ulogisk tolkning det, nei. Tenkte faktisk litt over om cockiness eller bravado var det mest passende begrepet her.

 

Uansett, fint å se at du tar til deg kritikken, KAKEGUTT. Ydmykhet er en egenskap jeg respekterer.

Lenke til kommentar
Et lite spm bare fordi jeg er nygjerrig: Er det noen av dere her som går ut i Bergen?

 

I ny og ne, men siden jeg blir 20 i desember er det veldig lite utvalg... Dusen frister ikke akkurat med 15 år gamle jenter, ovenpå er veldig crap. Eneste som kan duge er champions, musikern og muligens sjøboden når den ikke er overfull... Fikk testet ut veldig mange barer i fadderuka, så skal iallefall gi Metro, Scotsman og div andre en visitt i desemberdagene ;)

Ikke syt, prøv å gå ut i Bodø når du er under 20 år :p

 

Vi snakker om kun et reelt utested!

Lenke til kommentar
Jeg er for det meste på Hectors eller Lille, men har tilbrakt en del tid på Scotsman. Det er ganske koselig der nede. Sjøboden er alltid morsomt, men man må late som man synes det er teit selv om man koser seg.

 

Hectors og Lille er eg ein del på, men Scotsman er jo største douchebag plassen (sett bort fra Feliz og Metro) i heile Bergen. Me snakkar fotballspelarar med sleik og andre helgemillionærar, og jentene er for det meste horer som går rundt og spør etter gratis drikke. Også stort innslag av elektrikarar og forskalingssnekkarar "med mykje pengar", samt anna rask i frå Åsane og andre slumområde i Bergen.

Endret av Frigata
Lenke til kommentar

Der fant jeg ut at jeg er ubrukelig en stund framover, jeg hater å innrømme det med oneittisen min satt langt dypere enn jeg trodde. Dette er egentlig en prosesss, og til alle som har opplevd dette eller vil komme til å oppleve dette så er det helt jævlig. Jeg skriver denne posten for å få ut litt følelser, og for at andre skal ha noe å støtte seg til.

 

Jeg prøvde meg på denne jenta for en måned siden, dette var try 2. Jeg prøvde å game før det, men innså hun var en blokade for min videre utvikling. Jeg måtte ta et oppgjør med henne, og med meg selv. Vi snakka sammen et par ganger, og hun virka interessert nok en liten stund. Andre gangen vi snakket sammen, så ville jeg eskalere men ting viste seg at hun bare var høflig mot meg. Et marsvin hadde fått mer kjærlighet, og jeg sto ved et veiskille. Ville jeg pushe på, og ignorere signalene? Ville jeg gi opp, en gang for alle?

 

Jeg valgte å gi opp og glemme henne, ta den veien som virket fonuftig. De første ukene gikk greit, jeg fokuserte på venner og andre ting. Alt gikk bedre, og jeg hadde en angst for at ting kunne komplisere seg. Skolen begynte og ting virka greie nok, men jeg merket at det var fremdeles noe som trakk meg til henne. Et blikk her, et blikk der osv. Jeg klarte meg, jeg ville ikke gi opp planen min. Etterhvert havnet min gode venn her, Mido i en lignende situasjon. Uansett, så skjønte jeg at ting ikke på noen måte var i orden. De siste dagene har jeg vært irritabel, forbanna og generelt vært et svart hull av negativitet. Jeg klarer å skjule det til en viss grad, men dette eter meg opp inni. Jeg har lyst til å banke opp noen bare for å lette på trykket.

 

Etterhvert så har jeg kommet fram til at dette er egoet mitt som kommer fram, og det sier meg "Hvor dum er du mann, hva fikk deg til å velge henne?". Jeg er sur på meg selv, fordi jeg tapte verdifull utvikling i gamet. Jeg tapte meg selv, jeg tapte mine verdier. Alt forsvant pga henne, og jeg vil ha hevn. Nå gjør jeg det eneste fornuftige, jeg løper det av meg. Kanskje får jeg et bedre resultat på Coopern, kanskje ikke. Who cares?

 

Hva er konklusjonen her?

 

Oneitiser er jævlige, jeg må få denne bort. Gamet mitt stangerte fullstendig, og holder på å bli Hulken her. Karer, merker dere noen "symptomer" på onitis... så vik unna før det er for sent. Ikke gjør samme feilen som meg... for jeg er like full av humørsvingninger som en høygravid dame med trillinger :p

 

Hva jeg gjør nå er å bli kvitt denne onitisen, så satse på game framt til russetida. Da tar det av, for den skal bli FET!

Endret av Working Class Hero'
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Fokuser på de dårlige kvalitetene hennes. Overdriv dem. Lær deg å falle enkelt for andre jenter. Å være i stand til å forelske seg lett vil også gi deg egenskapen til å riste av deg en forelskelse lett. I løpet av de to siste ukene har jeg blitt betatt av tre jenter. Den siste i dag på bussen. Det faktum at jeg lot meg selv falle for dem ga meg intenten jeg trengte.

 

Forelskelse er - og skal være - en herlig følelse. Selve begrepet "oneitis" setter en negativ ramme rundt det hele. Ta deg selv i de berømte nakkehårene og la deg selv falle for andre jenter. En mye bedre kur en GFTOW.

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar
Post

 

Jeg er helt enig med deg. Noen oneitiser sitter utrolig dypere enn hva man liker å innrømme, slikt som det både har, og gjør, for min del. Jeg har i bunn og grunn hatt denne oneitisen i ca. 2 år og de færreste, om noen, vet hvor dypt den egentlig sitter. Ironisk nok var det hun som tok initiativet når vi først ble kjent, og dum som jeg var, skjønte jeg ikke en dritt. "Jaja, hun er sikkert bare høflig! Pøh, kan da ikke være noe interesse her i gården?" Jeg hadde et AFC-mindset som ikke ligner grisen, og som jeg ikke misunner noen her inne. Det at en kompis av meg nærmest skreik opp i trynet mitt hvor interessert hun var, fikk meg ikke til å reagere i det hele tatt. Hun fikk seg type, og vi snakket omtrent ikke sammen etter dette.

 

Merk: Vi gikk i samme klasse. De gangene det kun var hun og jeg i klasserommet, var det fylt med en pinlig stillhet mellom oss begge. Det samme gjelder også forsåvidt prosjektarbeid. Begge to ville si noe, men ingen turte. Redd for å tape ansikt. Det hele blir til et spill, men i motsetning til "game" som vi kjenner det, er oneitis en destruktiv tankegang som kun holder deg nede, og som fucker opp mindsettet ditt totalt. Det er også her oneitis skiller seg ut fra en vanlig, sunn forelskelse. Du klarer ikke tenke på annet, men spørsmålet om følelsene er gjensidige, er nærmest det eneste som sitter mellom ørene dine :)

 

Haha, som Neil Natura, googlet jeg "how to attract women the easy way", noe som resulterte i at jeg ble kjent med communitiet. Jeg begynte å lese, samtidig som jeg gikk ut 4 ganger i uka til å begynne med. Når jeg da et halvt år senere snakket med henne , fikk jeg bekreftet det jeg hadde mistenkt lenge. Jeg closet henne, og hun sa noe piss som at "jeg ikke ville huske dette, men det gjorde ikke noe for det ville hun". Jeg var i himmelen, og ingenting annet betydde noe. Når jeg senere finner henne på en fest med en annen gutt, blir jeg fylt av raseri, og er tilbake på AFC-stadiet som jeg var for 2 år siden.

 

For min del er bare det å innrømme at jeg har en oneitis helt jævlig. Jeg har benektet det lenge, jeg har GFTOW, jeg har slettet nummer, bilder, msn-samtaler, msn-kontakt, i det hele tatt ALT som kan minne meg om personen. Alikevel er det alltid oneitisen det går tilbake til, den og den jenta er ikke "bra nok" i forhold til henne.

 

wh1te: Jeg støtter det du sier angående det å falle for andre jenter. Det å forsøke å akseptere situasjonen slik den faktisk er, og ikke hvordan du vil at den skal være kan også hjelpe. Det finnes flere og bedre jenter der ute, og ved å faktisk falle for andre jenter, beviser du for deg selv at den ene jenta ikke var så jævlig spesiell som hjernen din likte å tro i utgangspunktet :fun:

Endret av Mido
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...