Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Det eneste man gjør med den oppmuntringen der er å gi en person falsk selvtillit. Nei, ikke en slik selvtillit man gjenspeiler ut til resten av verden, men en slik selvtillit man bruker til å overbevise seg selv om alt er bra når det ikke er det.

Nettopp. Akkurat derfor jeg sa det. Man trenger den falske selvtilliten for å "komme igang". Hvis ikke blir jo AA for kraftig, og en sitter aleine i kroken og sturer.

Men det vil ikke gi han en falsk selvitillit som vil hjelpe han videre. Det var det jeg prøvde å forklare via mitt geniale eksempel :blush: . "Fortsett slik, til slutt vil du klare det" vil gi han en selvtillit om at han ikke trenger å forbedre noe han faktisk trenger å forbedre... get it? Til slutt vil man da inse etter nok erfaring at det ikke stemmer, og da gjerne bli litt irritert på de som sa at det bare var å fortsette i stedet for å gi dem den kalde realiteten.

 

Saken er jo at han er før det du beskriver. Han har ikke noe (mangel på-)fremgang å se på, for han har ikke field exp. Han er helt ny! Tenk at du skulle prøve å fly et fly eller whatever for første gang. Hva er mest innbytende? "Hvorfor i svarte helvete var du så treig med å trykke på den knappen!?" eller "Der bomma du litt. Men det er bare å prøve å prøve, så blir det bra til slutt!"?

Nå hadde han jo erfaring fra at han prøvde seg på en jente, men var alt for treig så hun hoppet på en mer interessant person. Så eksempelet her ville ikke vært at jeg skulle fly for første gang, men heller kommet hjem fra en mislykket flytur.

 

Så hvis jeg prøvde et fly, men kræsjet når jeg landet ville jeg heller ha hørt "Du bremser alt for mye, du trenger litt fart for å lande" enn "bare fortsett å fly, til slutt vil klare landingen".

Jeg er enig i at han må få tilbakemelding. Men ettersom han allerede hadde fått den fra kompisen, tenkte jeg at jeg heller kunne fylle rollen som støttespiller.

 

Jeg tror vi har litt forskjellig syn på ting. Frem til russetida hadde jeg dame, og det ble ikke noe sjekking. I russetida var det så mange jenter å prøve på at jeg bare kjørte på med alle pene jenter jeg så. Ikke særlig bra hitrate, men fikk jo horet litt rundt allikevel. Etter russetida har jeg fått meg ny dame. Jeg tror hjernen min fortsatt er stilt inn på den "spray and pray"-taktikken, og dermed føles det riktig å ta den rollen jeg gjorde. Da jeg var i den situasjonen han er i nå, trengte jeg kun motivasjon. Alt annet ble skyvd fremover i tid. Detfor er jeg kanskje litt sneversynt fortsatt!

 

Men jeg er helt enig i at konstruktiv kritikk er en nødvendighet for utvikling. Jeg ville bare prøve å motivere litt i tillegg =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Såklart fremsto han ikke som en alfahann. Jeg tok det for gitt at han ville bli en alfahann, og påpekte at alfahanner ikke aksepterer å 2.rangs damer.

 

Hvorfor er hun en annenrangs dame? Fordi hun valgte kompisen hans i stedet? Kjøss meg i rææva.

 

Innen sjekkeverdenen er det noe som heter mindset, eller mao. hvordan du, inni hodet ditt, ser på en situasjon. Mitt mindset er at jeg er en karakter 10/10, og at jeg viser mine sterke sider - i stedet for mine svake - i en så stor grad at ei jente får vite "hvem jeg er" etter vårt første møte. Jeg sier ikke at jeg er perfekt, men jeg viser meg som den personen jeg vil at jenta skal oppfatte meg som. Om jenta ikke liker de sidene av meg som jeg viser, så er hu for meg 2. rangs. Dette er nettopp fordi hu er uaktuell som partner. Jeg sier ikke at jenta er "dum" som valgte en for hu bedre mann, men jeg sier at da er ikke hu ei jente jeg er interessert i å ha kontakt med. For hvorfor skal jeg ha lyst til å ha kontakt med noen som ikke nyter mitt nærvær til det fulle?

Lenke til kommentar
Nopros; det er veien å gå. Skap en seksuell spenning som bare dere to legger merke til, da vil du forminske sjansen for ASD. Silky smooth.

Takk, det er sånn jeg trenger og høre :)

Btw, måtte le litt når jeg leste "hei jeg er 13 år (...) boob-close og pussy-close!" :D

Fult forståelig :wee:

Lenke til kommentar
Ingenting som en solid pussyclose for å sikre at man blir kuleste på vinterballet.

Ironisk? Ballet ja :hmm: vurderer om jeg skal gå med ei eller om jeg skal gå uten og prøve meg med litt pickuping. Kanskje bare gå med ei veninne...

Endret av Nopros
Lenke til kommentar
Ingenting som en solid pussyclose for å sikre at man blir kuleste på vinterballet.

Ironisk?

Alltid.

--

Seriøst, ingen i denne tråden som tok en Free Hugs-runde på lørdag? Jeg får sjekke PU-forumene og se om noen der har en FR. Jeg vil se forskjellen på hvordan de oppfatter sjekkingen vs hvordan jentene beskrev det.

Lenke til kommentar

TEMA: Grunnleggende relasjonsbygging

(nesten fullt)

Sted: Bergen

DATO: 26.06.09-28.06.09

Klokkeslett: 17.00 (fredag), 11.00 (lørdag), 11.00 (søndag)

 

Ser ut som du traff blink der, Touchdown. Man kan vel egentlig tilgi dem siden det var en bootcamp, men man går litt imot poenget med Free Hugs når man begynner å kreve dem. =D

Lenke til kommentar

Var bootcamp med Mr. Alpha og Rockstar. Feeete folk!

 

Fikk ikke med meg Free Hugs kampanjen, men det så ut til at de hadde det morro.

Og så så jeg en som spådde i hender :grin:

 

Alltid morro å treffe folk som er nye i gamet.

 

Og så må jeg si... I motsetning til de fleste andre på Scotsman, ble guttaboys faktisk kjent med nye folk :)

Lenke til kommentar

Haha, aner ikke.

 

Så dem først på Fredagen. Så først én fyr, og han skilte seg noe sykt ut fra omgivelsene så jeg tenkte at han måtte bare være ny i gamet. Og ganske riktig, det fikk jeg bekreftet da jeg spurte ham. Litt senere så jeg resten av gjengen stimle seg rundt instruktørene. Men det var også en haug med folk fra community'et i Bergen den dagen. Community Night!

 

Gode vibber skal ha bootcamp nå i juli i Bergen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...