Gå til innhold

Mange som spiller MMORPG's for tiden...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jepp, det har jeg testet, det er et bra spill. Er litt bekymret med tanke på antall nordmenn som spiller for tiden. Vil gjerne starte å spille MMORPG igjen, men det må være populært, som har gamere fra Norden/Norge. Ved siden av å være bra selvfølgelig :wink:

Lenke til kommentar

Har selv spilt AO en stund, men ble lei. Sitter nå og venter på at Star Wars Galaxies skal bli ferdig. regner med at det var i slutten av April det skulle bli klart.

 

Det kommer til å bli så bra at jeg må forhåndsbestille det. jeg har allerede meldt meg opp på beta testing.

Lenke til kommentar

Innholdsmessig er EverQuest det beste onlinespillet noensinne, og det vil sikkert gå ett eller flere år før til og med Star Wars Galaxies kan konkurrere når det gjelder innholdsmengde. Men, spillet er gammelt og har naturligvis betydlige aldringstegn. Dark Age of Camelot er et bra spill, men for å være helt ærlig - dødelig kjedelig etter en stund. Det har svært lite innhold, er veldig gjentakende og føles mer som et arcadespill, enn et rollespill.

 

Det perfekte onlinespillet har enda ikke kommet. Jeg tror heller ikke det vil være Star Wars Galaxies (selv om jeg ser enormt frem til det). Heller ikke World of Warcraft, selv om også det blir stort. Budsjetter og utviklingstider strekker bare ikke til for å skape det ultimate onlinespillet. Det er den smertefulle realiteten.

Lenke til kommentar

Earth & Beyond er gøy.

Men jeg ble dritt lei før mine 5 dager gratis var over.

Men det er absolutt verdt å teste.

(du kan laste ned en 5day trial på hjemmesiden)

Også spillte jeg sims online play test, og det må jeg si var det beste online spillet jeg har spillt, men nå må jeg vente til i slutten av måneden til det kommer.

Star Wars Galaxies blir nok det feteste online spillet noensinne!

Lenke til kommentar

MMORPG står for 'Massive Multiplayer Online Roleplaying Game". Earth Doom og Planetarion er ikke rollespill, men heller strategispill. Derfor bør man vel heller kalle dem MMOSG - 'Massive Multiplayer Online Strategy Game'. Ikke RTS som mange kanskje ville kalt dem, fordi det er ikke realtime gameplay de består av.

Lenke til kommentar

Massive Multiplayer Online Roleplaying Game ja. Hm, har funnet ut at det har kokt ned til Dark Age Of Camelot eller Everquest. Med Everquest som den beste av de. Er spillerne i ferd med å forlate noen av disse? Noen som vet spillertall, og da spes. fra Norge???

Lenke til kommentar

De største MMO-ene (altså massive onlinespill generelt) er utvilsomt EverQuest, Dark Age of Camelot, Asheron's Call og Ultima Online. Andre spill sliter med å komme seg opp på deres nivå, mye takket være det faktum at fantasyspill er mye mer populært enn f.eks. sci-fi-spill slik som Anarchy Online.

 

EverQuest har per i dag omtrent en halv million spillere, og Dark Age of Camelot nærmer seg samme tallet. Ultima Online tror jeg skal ha mellom 200.000 og 300.000 spillere. Det er umulig å vite hvor mange av disse som er norske. Av personlig erfaring vet jeg at mange spiller EverQuest, f.eks. fordi flere Internett-cafèer har det installert. Og nei, de mister ikke spillere. Markedet utvides med hvert eneste spill som blir sluppet. Ganske imponerende egentlig.

Lenke til kommentar

Midgard har blitt kansellert da... De (Funcom) vurderer å ta det opp igjen en gang i fremtiden, men til dags dato har det ikke blitt gjort noe seriøst arbeid på spillet (kun concept art og den hyperavanserte "bølgemotoren" som ble brukt på E3 :lol:) Jeg var med på forumet en liten stund, men når det kom et brev fra offisielt hold om at de skulle drite i spillet sluttet jeg å glede meg...da får det heller komme som en overraskelse.

 

Angående MMORPG-spill generelt så liker jeg ikke selve hovedkonseptet i det hele tatt. Hvor morsomt er det å spille et spill når man hele tiden vet at det kommer til å ende...at det slutter om et par år uansett. Det kan godt være bra, men når man investerer så mye penger som man må gjøre så blir det litt for lite valuta for pengene for min del. Hadde man kunne laget en mellomting, et RPG med støtte for 100-1000 spillere, og muligheten for å sette opp servere selv, da kunne det blitt litt mer interessant (synes jeg da). Man legger jo knapt merke til at det er så ufattelig mange spillere med uansett, et mindre antall spillere hadde ikke påvirket spilleopplevelsen rent praktisk i noen stor grad...

Lenke til kommentar

Et spill som ikke er påbegynt enda, og som man ikke har planer om å begynne på i nærmeste fremtid kaller jeg ikke "on hold". Å kalle det kansellert er vel litt snodig det også, men uansett....

 

Mitt råd; Ikke vent på spillet! Det er ikke sikkert det kommer til å bli noe av i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...