Gå til innhold

EM 2008 i Østerrike/Sveits tråden


Gaston

Anbefalte innlegg

Å si at Torres er en oppskrytt spiller er noe av det latterligste jeg har hørt. Og at du sier at Tyskland har hat kontroll hele veien får meg til å lure om du faktisk har sette alle kampene deres? De slo ut portugal ved en dommer feil, og Tyrkia hadde fortjent og gått videre i til finalen, siden de til tider rundspilte Tyskland. Selv syns jeg Tyskland har hatt mye flaks dette mesterskapet, og jeg tror ikke de klarer å vinne. Men det gjenstår å se.

 

Det ble jo ikke skikkelig flyt i det spanske spiller før Torres forlot banen. Tyskland har kontrollert kampene sine, ved å score det første målet. De har sluppet inn noen og, men det kan ha noe med sisteskansen og gjøre. Synes det var en ganske god prestasjon å komme seg forbi Tyrkia, som aldri gir opp en kamp. Var rimelig sikker på at det ble ekstraomganger mot Tyrkia, men Tyskland viser at de er effektive foran mål.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+19283741
Ja de virket ikke på hugget i det hele tatt. Trodde aldri jeg skulle se Spania i en finale i et stort mesterskap i min levetid :)

 

Når det gjelder Torres så har han ikke vært så god som mange trodde. Men det er jo ikke uvanlig at store stjerner ikke innfrir i slike mesterskap, utenfor sesongen i de store ligaene.

 

Gleder meg veldig til søndag, synd det snart er over :(

 

Det er sant. Luca Toni er ett enda bedre eks. på dette. Scorer over 30 mål i bayern. Italia = 0 mål til tross for mer enn nok muligheter. Det kan virke som om at de aller største har som vane å innfri både på landslag og klubb. F.eks. Maldini, Ronaldo, Zidane, Inzaghi, Buffon++.

Endret av Slettet+19283741
Lenke til kommentar

Jeg ligger på 342. plass, men ble straffet hardt av det faktum at Portugal, Frankrike og Nederland ble slått ut såpass tidlig. Jeg fikk en del "følgefeil", liksom - og siden jeg ikke fikk riktige kvartfinalelag, fikk jeg heller ikke riktige lag i semifinalen. Men jeg tippet heldigvis Tyskland/Spania i finalen. Hvis Tyskland vinner 2 - 0 til søndag er alt i boks!

Lenke til kommentar

Angående Torres, så er han absolutt ikke en oppskrytt spiller og har da definitivt vært blant Spanias beste offensive spillere i mesterskapet. Men forventningene har vel vært at han skal score enda flere mål, så sånn sett kan man kanskje si at han er en av de store stjernene som ikke helt har innfridd i EM, sammen med for eksempel Luca Toni og Ronaldo. Når man scorer 33 mål i sin debutsesong i England, så får man jo skyhøye forventninger på seg. Men jeg tror mye av grunnen ligger i at Spania spiller annerledes fotball enn Liverpool, og at Liverpools spillestil passer Torres bedre, det har han også sagt selv. Liverpool spiller en raskere og mer direkte type angrepsfotball som passer Torres godt med farten og teften sin, han kommer mye mer i løpssituasjoner og i bakrom, mens Spania spiller mye treigt hvor ballen skal innom alle ledd og man nærmest skal tre ballen igjennom. Så det er jo så klart en forskjell i spillestil som nok har litt å si hvor godt hovedegenskapene hans kommer til rette.

Lenke til kommentar

Jeg synes Torres har vært god i dette EM, selvom han ikke alltid har fått det helt til.

Dog, mot Russland synes jeg han til tider var litt egoistisk, noe jeg kan skjønne da han ville vise til Aragones at han var for god til å byttes ut.

"synd" for Torres at Güiza scoret, men hvis Villa må stå over finalen så regner jeg sterkt med at Torres får spille hele kampen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...