Gå til innhold

Kanskje iPhone 3G og Videotelefoni


Anbefalte innlegg

Etter kilder fra iTavisen er det rykter om at iPhone skal komme 3G og kanskje med videotelefoni. Det er en spesialversjon for Europa eller for Skandenavia. Mest sansynelig tror vi at telenor er den som får iPhone i Norge. 3G vil også kanskje komme som ekstrautstyr hvis ikke iphone kommer med det selv. Det er ganske stor sansynlighet for at iPhone kommer til Norge, men spørsmålert handler tid. Fordi Norges beflokning vil ha iphone og de fleste i Norge har økonomi til det.

Det får vi se mer til mot slutten av juni

Endret av bjohhans
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, og hvor dyr kommer ikke en slik spesialversjon kun for skandinavia til å bli? Med så lite produksjonsantall vil jo prisen stige veldig, veldig høyt til værs. Hvis det blir 3G på den, må det i alle fall være en EU-versjon om de skal klare å holde prisen i Norge på et noenlunde akseptabelt nivå.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hvis dette stemmer, hvorfor er det mobiler under 2000 kroner som har største delen av markedet ?

 

Bare lurer.

 

 

Etter kilder fra iTavisen er det rykter om at iPhone skal komme 3G og kanskje med videotelefoni. Det er en spesialversjon for Europa eller for Skandenavia. Mest sansynelig tror vi at telenor er den som får iPhone i Norge. 3G vil også kanskje komme som ekstrautstyr hvis ikke iphone kommer med det selv. Det er ganske stor sansynlighet for at iPhone kommer til Norge, men spørsmålert handler tid. Fordi Norges beflokning vil ha iphone og de fleste i Norge har økonomi  til det.

Det får vi se mer til mot slutten av juni

8784116[/snapback]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...