Gå til innhold

HP Pavillion Webcam på Vista


Anbefalte innlegg

Kjøpte for noen dager siden en HP Pavillion pc, den har allerede Vista ferdig installert. Og en dag så oppdaget jeg at det også var integrert et webcam i denne fancy maskinen. Men her kommer problemet, webkameraet merkes kun i HP Qucikplay og MSN messenger. Nå kunne jeg gjerne tenke meg å bruke det til å lage små webcamfilmer, bruke det på webcam chatsider og andre steder. Det som ser ut til å være problemet er at kameraet dukker ikke opp på listen over kameraer og skannere, jeg starter et søk og da finer det kameraet listet opp, men prøver jeg å legge det til så skjer et av følgene:

1. Dataen jobber i ca et minutt før den bare går tilbake til kontrollpanelet og kameraet har ikke dukket opp på listen over kamera eller skannere.

 

2. Maskinen får bluescreen og jeg må bruke vista sin innebygde repair funksjon.

 

Har sett litt på google etter tips, fant bare det at man må gå på HP og velge driver updates og så velge en driver for kameraet, har gjort følgende men ingenting ser ut til å skje nå heller, nok engang skjer både 1 og 2 når jeg prøver å legge til kameraet. Jeg vet jeg valgte riktig modell på driversiden, så nå lurer jeg bare på om det er noen der ute som vet en løsning på dette, eller har et program der man kan bruke kameraet, eller vet om en driver jeg kan bruke for kameraet slik at det merkes av litt mer enn bare msn og quickplay.

 

Håper på svar :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...