Gå til innhold

Hva er det beste konsollspillet du har spilt.


Anbefalte innlegg

Akkurat nå så må jeg vell si gow serien, sinnsykt flott combat system, dritt fete comboer og bossfights som en bare kan drømme om, en virkelig konge i ps2 familien! :thumbup: Men beste noensinne må vell egentlig være Wow, jeg spiller det ikke nå men når keg spillte det så var det det jeg brukte dagen min på :blush:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det beste jeg har spilt må ha vært enten THPS4 eller COD2! :love: Gode minner.. (men enda unge :p )

8808965[/snapback]

beste bilspillet jeg har spilt er FORZA 1 og jeg får forza 2 i morra eller lørdag, gleder meg!!

2. er NFS 4 hight stake. brukte sinnsykt mange timer på spille spillet, la inn nye biler etterhvert, gøy :D

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Super Nintendo - Super mario bros 3

 

Nintendo 64 - WWF vs RAW

 

Playstation - Gran Turismo 2

 

Playstation 2 - Prince of persia Sands of time

 

Xbox - Halo

 

Xbox360 - Perfect Dark Zero (multiplayer)

 

Playstation 3 - Ridge Racer 7

 

 

 

Vet at mange ikke likte PDZ, men jeg hadde det kjempeartig på onlinemodusen. Det var masse eldre folk der og det var hovedsaklig et hyggelig community som det var lett å kommunisere med. I tillegg har spillet mange forskjellige og vellagde online moduser.

 

Ps. Ridge rascer 7 er det eneste ps3 spillet jeg har spillt.

Lenke til kommentar

Vanskelig spørsmål, men må nok si The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Hadde spilt det en del hos venner før jeg fikk det i 99. Det merkelige var at jeg hatet spillet før jeg fikk det til bursdagen min. Vurderte å bare selge det med en gang, men ga det en sjanse, og det er muligens det beste sjakktrekket jeg har gjort. Hele atmosfæren på det spillet, historien, de klassiske figurene, områdene... tviler på at et spill igjen vil trollbinde meg på den måten.

 

Jeg har mange gode spill, av de 65 spillene jeg har fordelt på N64, GC, DS, Wii og DC har jeg veldig mange solide titler som gjør det meget vanskelig å velge. Men hvis jeg skal nevne kremen, altså de som kommer helt opp i ryggen må jeg si The Legend of Zelda: Twilight Princess, Super Mario 64 og Jet Force Gemini. TLoZ: TP grunnet atmosfæren og det nydelige kontrollsystemet, samt mye av det same som var bra med OOT. Super Mario 64 har jeg nesten ikke ord for. Fortsatt når jeg spiller det føler jeg den samme mystiske stemningen i spillet som da jeg satt benket foran skjermen for i underkant av 10 år siden. Det var noe med hele settingen, musikken og grafikken i spillet som ga meg frysninger, og som fortsetter å gjøre det. Føler det ikke helt på samme måte med Super Mario 64 DS (selv om det også er bra), så det må være noe spesielt med 64- versjonen. JFG synes jeg er et undervudert spill. Hvis folk skal trekke frem Rare sitt mesterverk nummer èn nevner de som oftest Diddy Kong Racing, Donkey Kong 64, Banjo- Kazooie, Killer Instinct, Perfect Darkness, GoldenEye 64 osv., men for meg er det dette. Spillet er så stort og episk, og har en briljant atmosfære.

 

Ellers er det mange Nintendo- eksklusive spill, samt noen Dreamcast- spill som også er nesten der oppe.

Lenke til kommentar
Diddy Kong Racing ja.

 

Hvorfor lager ikke nintendo en oppfølger til dette fantatiske spillet?!

 

Hvorfor solgte de Rare til M$...? :(

9016009[/snapback]

Diddy Kong Racing har på en måte en oppfølger, eller en remake i spillet Diddy Kong Racing DS. Grunnen til at Nintendo ikke kan lage en oppfølger, er at mange av karakterene er eiendommen til Rare, så de er MS sine nå.

 

Hvorfor de solgte Rare til MS?

En god grunn. Rare er ikke så gode som de var før. De har gått fra å være et selskap som lager bare kjempegode spill, til et med middelmådige spill. De har nesten ødelagt alle oppfølgerne de har. Perfect Dark og Conker, er spill som var veldig gode, men ikke oppfølgerne. Vi får vente å se hva de gjør med Banjo. Det kan hende at de gjør noe bra der.

 

Mitt beste konsollspill må bare bli The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Tror kanskje at det er det eneste spillet som har klart å få alt perfekt når det ble lansert. Tror ingen spill kommer til å gi et slikt inntrykk på meg igjen. TP var nærme, men det kommer bare ikke over OoT.

Endret av Celledyret
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...