Gå til innhold

Problemer med boot av ny innstalert Debian Etch


Anbefalte innlegg

Hei.

Installasjonen av Debian Etch gikk knirkefritt, men da jeg skulle boote etter innstalasjonen gikk det ikke. Jeg og mine ganske så erfarne venner lurer på om problemet kan ligge i skjermkortet som er et nvidia 8800GTS, eller chipsetet som er et nForce 590. Burde kansje også nevne at jeg har en ganske "jævlig" skjerm men det har gått før så lenge man setter den opp manuelt.

 

Har også prøvd med ubunto og FreeBSD. Der stoppet prosessen på bootupen av install"guiden". (HDD var da ikke formatert etter Debian innstalasjonen, men vi tror ikke det skulle ha noe å si).

 

på forhånd takk mvh -Simon

 

Framskritt: Vi har kommet fram til at det er skjermkort driverne som ligger med OSen rett og slett er for gammel for 8 serien til nVidia. Vi har altså enda ikke greid å løst problemet, men vi finner dette mest sansynelig.

 

Framskritt2: Skjermkortet bet på de nye driverne uten noe stress, men det oppsto et nytt problem med en gang. Innen den tid var arbeidsdagen over og jeg fikk ikke tid til å analysere det nye problemet, men det er "first thing tomorrow" (etter kaffe seff:P).

 

Edit: Update

Endret av Jiraya-Senin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Og hva var egentlig problemet her?

8690947[/snapback]

 

Problemet er at PCn ikke vill boote OSn grafisk. Kem fram til at det ikke fulgte drivere med den nyeste Debian som støttet 8 serien fra nvidia. lastet ned dye drivere og det oppsto et annet problem som jeg enda ikke har hatt tid til å sett så nøye på, men vil oppdatere denne tråden i mårgen når jeg kommer på jobb.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...