Gå til innhold

AoC SVART LOTUS - EU Guild - Now Recruiting


Anbefalte innlegg

Svart Lotus is a europen guild thats started almost 2 years ago by about 20ish real life friends from Norway. We are all experienced gamers and roleplayers, be it from cards, books, boards, pc-games and also mmorpgs like EQ2 and WoW mostly. We have added to our fellowship and amount now to almost 40 people, all from europe.

 

Now that we are nearing the games release, I want to announce that we are still looking for more good players and alright, mature people who want to be a part of and help build a strong social guild. Our intentions is to be among the top guilds on our server; ) I want to say number one guild, but I am trying to be humble here

 

So if you are a social and mature team player, feel free to visit us at our homepage at Svart Lotus.

 

leave a post, and someone will get back to you asap. Until we meet again, cheers!

 

Sry for engelsken men vis dere skal komme in må dere kunne engelsk alikavell :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser det er et par andre guilds som driver og promoterer seg selv her inne også, men såvidt jeg har sett er det enten uten noe bestemt satsingsområde eller PvP/RP guilds.

 

Svart Lotus kommer til å satse på å være et lite/medium-sized guild med fokus på PvE-raiding og å være med i kampen om server-firsts osv. De fleste av medlemmene våre har allerede lang erfaring fra og har hatt stor suksess med denne typen spilling (for det meste i EQ2 og WoW), og vi ser virkelig frem til dette i AoC, med collision detection-basert tanking, cone basert HoT-healing, spellweaving osv. AoC virker som spillet som vil ta raiding (og de fleste andre områder av MMORPG's) videre til neste nivå, og vi ønsker å være med i fronten.

 

Vi vil og være med i kampen om et BattleKeep i Border Kingdoms for å gjøre guildet sterkest mulig, men fokus vil primært være på PvE. Det blir selvfølgelig tid for hver enkelt å gjøre andre ting, hva enn det skulle være, også.

 

Vi ønsker kun modne ("mature") medlemmer, og vi ønsker ikke noe guild drama. Hvis noen nå tenker "raid guilds = drama", så har vi, før vi møttes for AoC og helt uavhengig av hverandre, allerede ledet to av de største (i hva vi fikk utrettet, ikke medlemstall) raidguildene på to servere i EQ2 i to år, så godt som helt uten drama i begge guilds.

 

Så, hvis du ønsker å være med i et fokusert og konkurranseinnstilt norsk-heavy (men europeisk) guild, gi meg en lyd her inne eller ta kontakt med oss på http://svartlotus.guildportal.com

 

/Shameless self promoting off

Endret av Gwahlur
Lenke til kommentar
Ser det er et par andre guilds som driver og promoterer seg selv her inne også, men såvidt jeg har sett er det enten uten noe bestemt satsingsområde eller PvP/RP guilds.

8728874[/snapback]

 

Vel.. vi har et bestemt satsningsområde.. PvP/raiding-delen av guildet vårt er nå på ca 50 medlemmer som kommer til å satse på det..

Lenke til kommentar
Vel.. vi har et bestemt satsningsområde.. PvP/raiding-delen av guildet vårt er nå på ca 50 medlemmer som kommer til å satse på det..

8738104[/snapback]

 

Nice :)

Vel, problemet med guildet deres sånn jeg ser det, er at det i realiteten kommer til å være mange små guilds samlet under ett navn. Det er ikke det jeg forbinder med et guild, det er en "liten" samling med spillere med samme mål og ambisjoner i spillet. Det er det vi i Svart Lotus går for, og for situasjoner utenfor det vi fokuserer på hvor vi trenger flere folk (kanskje for sieges, det gjenstår å se hvordan det vil fungere ingame) kommer vi til å gå for allianser med andre guilds. No offense til Mor'Di (utenom de vanlige your mother is... vitsene :p), smaken er som baken og vi ønsker dere alt godt.

 

Du spurte forresten PuFF_ om vi ville merge inn i deres guild, jeg vet ikke helt om du har fått et klart svar men jeg kan si ganske sikkert at det ikke kommer til å skje... Vi er derimot interessert i å holde kontakten (allianse?) og samkjøre hvilken server vi begynner på hvis det er interessant

Lenke til kommentar
Ja. Fra de som var aktive og svarte på posten i guilden vår sa at det ikke blir noen allianse men vi kan vere på samme server og hjelpe hverandre med battlekeeps. Vis noen angriper dere da hjelper vi o.s.v

8741757[/snapback]

 

Feil PuFF_ , det blir ikke noen merge men vi er interessert i en allianse :p

Lenke til kommentar

Remediation fra Svart Lotus her.

 

Som gwahlur allerede har sagt, du kan si det om og om igjen, så fint du bare vil, men det er rent sludder. Eller uvitenhet. Både jeg og de fleste andre medlemmene her er hardbarke mmorpg'ere og jeg har aldri sett en ledende guild med så sinnsykt mange medlemmer. Det er alltid de som er forsiktige i sin rekruttering, og har tett samfunn som holder ut og oppnår mye. Det har aldri vært annerledes. Det du mener er at zerging er beste taktikk, og snt nok, til slutt vil de guildene også klare litt end-game ting, men aldri har e sett de er blant de første, og heller ikke har de vært gode guilder. På hvilken som helst måte. Men det er ok, du vil selvsagt prøve ut denne ideén din, og det har du all rett til. Det er sikkert mange som vil bli med deg på det, og jeg håper det går bra med dere.

 

Vi i Svart Lotus kommer god til å holde oss til oppskriften på en ledende guild. En kjerne av medlemmer som kjenner hverandre; derfra rekruttere aktive, modne og gode spillere, lære oss godt samarbeid, og gjøre det vi liker best - kjøre hodestups inn i alle utfordringer funcom kan gi oss. Vi skal være mange nok til at vi kan raide alt, ha få nok til at vi kan kjenne hverandre, lære å jobbe taktisk sammen og ikke ha halve guilden ventende og passive på sidelinjen ved enhvert slag.

 

Jeg håper vi kommer på samme server som mange nordmenn, og inviterer alle til å sjekke oss ut, og poste en søknad på siden vår, om stilen vår er interessant. Vi er anti-zerging, pro-skill. Vi vil ikke overvinne fienden fordi vi er så mange, men fordi vi er gode spillere.

 

*zerging - overvinne en fiende pga overveldende antall spillere

 

PS: Mor'di er et dårlig navn av samme grunn til at jeg hater spillere som kaller seg "leet", "uberkool" longestnamepossible" "bamsebjørn" "julenissen... Greit, de som IKKE vet hva det betyr skjønner ingenting og vil ikke bry seg, men for alle som FORSTÅR språket, er det med å ødelegge en FANTASY følelse og for mange en av hovedgrunnene til at man vil spille slike spill... Fjortisnavn er bare med å ødelegge opplevelsen for alle andre enn nevnte personer som ikke har vett til å forstå det.

 

Jeg har ingenting imot dere som personer overhodet. Jeg håper dere gjør det bra, og ser gjerne at vi spiller på samme server. Ser fram til konkurranse, og sammarbeid om det skulle skje. Og om funcom tillater et slikt navn, er ikke det min business, men nå har jeg hvertfall sagt min mening. Mor'di er et navn som passer i WoW. Conan håper jeg vil holde en moden standard.

 

---Remediation---of Svart Lotus

 

Som gwahlur sa, ta spam-reklamen for guilden din bort fra vår side.

Endret av tandres
Lenke til kommentar
Er innom for å ønske dere lykke til!

Kanskje vi sees på samme server ;)

 

Etterhvert som Mor'di blir større og større så føler jeg det blir mer og mer interessangt å få dem som erkefiender ;)

8750718[/snapback]

 

hehe sant, hallgeirg holder hvertfall på å terge på seg meg med de her lange postene om guildet sitt i vår tråd ;)

 

Kunne vært bra å samkjøre hvilken server vi begynner på o(O)phus... Hvilket ruleset tror du dere kommer til å gå for? Jeg regner med det blir standard PvE ruleset for oss hvertfall

Lenke til kommentar

Det blir nok "desverre" en PvP server for våres del. ;)

 

Men vi skal satse like mye på PvE som PvP vi også. Men syns det er litt kjipt å ikke kunne knuse folk utenfor The Border Kingdom når man møter en man virkelig hater liksom, så da blir det PvP server.

 

EDIT: Og ja, det er ikke første gangen hallgeirg har gjort reklame i en annen guilds rekruterings tråd, så det spørs nok ikke om han har gjort seg til erkefiende for The Axemen ;)

Endret av o(O)phus
Lenke til kommentar

Jeg foretrekker å kunne velge når vi skal pvp-e med å bare stikke inn og ut av Border Kingdoms... Greit nok at man kan treffe irriterende folk man ikke kan drepe utenfor, men hvertfall for min del fins det ikke noe mer irriterende enn å ikke få gjort det man har lyst til av PvE pga ganksquads og griefere. Jeg fikk nok av det på pvp-serverne i eq2, det er vannvittig frustrerende ;)

Lenke til kommentar
Bare fortsett du halvgeir, så blir vi nok hardbarka fiender ingame  ;)

8751087[/snapback]

 

Jeg har hvertfall hatt store problemer med å ikke flame både han, guildet hans og den skrudde drømmen hans om å lede det største guildet i AoC så langt her i tråden, jeg er nesten litt stolt av at jeg har klart å la være

 

Btw, hvilket guild er dere fra kennforl og graslauk?

Lenke til kommentar

Jeg for min del syns det er litt av sjarmen jeg da.. Å måtte passe seg litt der man er ute for å gjøre sin del PvE, som pluttselig kan forandre seg til en heftig PvP kamp mot en fyr som prøvde å griefe deg.

 

Men siden du hadde sett han for en god stund siden så var man klar for ett angrep og man kan snu det hele.

 

Det finnes ingen bedre følelse å kunne denge en kar som trudde du var ett lett bytte.. ;)

 

Også må man jo tenke på att på PvP servere så vil man få Bounty på seg om man dreper svake folk, som f.eks er 10 levler lavere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...