Gå til innhold

coolpix 775 vs 880 eller 885


Gjest mafister

Anbefalte innlegg

Gjest mafister

Skuffelsen er stor etter at det ikke ble digitalkamera i julegave. Fikk istedet et tonn med bøker. Så nå har jeg tenkt å gå til anskaffelse selv. Jeg synes Nikon virker som et bra merke etter det lille jeg har lest på nettet. Hvor mye bedre er 880 eller 885 i forhold til 775? Er usikker på om det er vits i å spytte inn et par tusenlapper ekstra.

 

Hvordan tror dere prisene vil utvikle seg framover. Er jeg dum hvis jeg kjøper nå? Håper det dukker opp noen bra januar-tilbud.

 

hilsen Kristian

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest mafister

Kjøpte et 880 selv rett før jul fra it-butikken. Det har 3.34 megapix. og jeg er kjempefornøyd. Kjøpte et par Lithium-Ion batterier fra usa sammen med lader og eliminator, tilsammen ca. 1.300,- kr. Et 128 mb CF kort fra PS-data og jeg kan ta bilder i fleng uten å tenke på kapasiteten. Hører noen klager på røde øyne, men har ikke merket noe til det problemet selv.

 

Her kjøpte jeg batterier:

http://www.sterlingtek.com/

Lenke til kommentar

> Hvordan tror dere prisene vil utvikle seg framover. Er jeg dum hvis jeg kjøper nå?

 

Prisene vil gå nedover, og produktene vil bli bedre - som med alt annet dataliknende utstyr. Noen svingninger opp og ned må man regne med, men generelt må man regne med prisnedgang.

 

Likevel vil jeg ikke si at man er dum hvis man kjøper nå, men om 3 år vil du garantert få langt bedre kamera til samme prisen.

 

MLW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...