Gå til innhold

Pioneer DEHP55BT bilspiller med BT


Anbefalte innlegg

Jeg gir nå nesten opp og går hit for å forhåpentligvis få litt kompetente råd...

For en god stund siden fikk jeg satt inn denne spilleren i bilen, da hadde jeg en SE W550i som fungerte veldig bra med denne spilleren som handsfree.

MEN min SE gjorde som mang en annen telefon har gjort... den tok kvelden...

Det jeg har lyst på er en eller annen smartphone da det er kjekt å ha i jobbsammenheng. JEg har PT en Qtek 2020i, og har testet en HTC 710, men ingen av de har fungert med spilleren.

Sendte mail til Pioneer support, men det eneste de sa var at sto den ikke i kompabilitetslista ville den ikke virke... siste update i den er fra mars i år...

Er det noen her som har testet noen andre enn de som står i lista fra Pio.? F.eks den nye Samsung 600, diverse HTC eller Qtek

Setter STOR pris på svar før jeg blir tatt i kontroll uten HF... :roll:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann!

 

Jeg har selv en litt uheldig kombinasjon av Pioneer DEH-P70BT og i-mate SP5m. Disse er ikke helt kompiser, og det er generelt krøkkete å bruke Windows-telefoner mot sånne typer enheter. En kollega av meg har en TomTom GPS-mottaker med Blåtannhandsfree, og Qtek'n hans ville heller ikke fungere 100 prosent.

 

Det jeg sliter med er automatisk oppkobling, svar av anrop via spilleren og og holde kontakten under et anrop. I tillegg får jeg ikke brukt de snertne funksjonene som batteri- og dekningsvisning direkte i skjermen på spilleren.

 

Ang. automatisk oppkobling, så gjør den det stort sett, og når den har fått kontakt er den veldig stabil sånn sett, men en gang i blant (i tillegg til hver gang etter restart av telefon) må jeg manuelt inn i menyen på spilleren og koble den opp. Å svare på anrop via spilleren er ikke heller alltid så greit, og jeg har enda ikke skjønt hvor ellers man skal trykke hen for å svare. Trykker man fysisk på telefonen vil den ikke sende samtalen til spilleren, men heller ha den lokalt i telefonen. Det verste dog, er at den har en tendens til å bryte samtalen 15 sekunder uti. Dette er j*vlig irriterende, og jeg fatter ikke hvorfor det må skje. Det fungerer perfekt frem til akkurat der. WTF?

 

For meg virker det rett og slett som om Windows Mobile ikke er 100% på dette området, noe som er litt synd. Dette er også en av grunnene til at jeg nå vurderer andre modeller enn Windows-baserte. Jeg har også testet spilleren min mot en Sony Ericsson (W550i jeg og faktisk) og det fungerer upåklagelig.

Lenke til kommentar

Litt off topic, men eg har også ein Pioneer DEH-P70BT og har inntil nylig hatt ein SE K750i. Det har fungert greit funksjonsmessig, men lyden har vært håplaus. Så eg har ikkje brukt den. Problemet er at mottakeren berre høyrer ekko og støy. I bilen min høyres det greit ut. Nokon som har hatt samme problem?

 

Har no skifta mobil til samsung U600, men har ikkje fått prøvd den enda (satser på å få testa den idag). Men mitt inntrykk er at feilen ligger i pioneer'en...men kan vere eg tar feil der.

Endret av lidvar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...