Gå til innhold

Samsung 40" LE40M87BD


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke så veldig mye erfaring, men har sett bildekvaliteten på vanlige sendinger.

Ble imponert. Når du ser samsung serien sammen, så er det ingen tvil om hva som er topp modellen (M91 er LED så den telles ikke). Det som imponerte meg mest var svartnivået. Har til gode å se så bra svartnivå på noen lcd.

 

 

Men samsung har gjort et eller annet med panelet, det reflekterer en del .Ser nesten mer ut som et plasma panel.

 

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/Samsung_LE46M87BDX.htm

Endret av MOjo_jojo
Lenke til kommentar

Fikk M87 igår og må si jeg er vanvittig fornøyd! Den taklet analoge signaler fra kabel-tv meget bra. Ble imponert. På den annen side hadde jeg ingen store forhåpninger når det gjaldt tv-signalene fordi disse tv'ene er jo bygd for digitale signaler. Men da jeg først fikk se bildet ble jeg imponert, ja. Det overgikk mine eventuelle minste forventninger om analogt signal, hehe...det var jo selvfølgelig litt uklart(LITT kornete) jo nærmere jeg satt tv'en, men med en avstand på 3,5-4 meter var det kjempebra. Tror også jeg har et bra analogt signal inn, men uansett, det blir stort å få digital sending til høsten.

Deretter testet jeg dvd via scart og der synes jeg også bildet ble bra. Så vidt jeg så var ikke den interferensen der som noen nevner. Nå kjører jeg en scart som er godt skjermet, kjøpt på clasern...

Den eneste endringeen jeg har gjort var å sette ned bakgrunnsbelysningen til 6, default setting var 10 og det fikk meg til å gni meg i øya ganske ofte...

Av en eller annen grunn ble faktisk opptak gjort med digitalt videokamera overført til dvd best på signalene. Nesten ingen synlig korning. På original Superman Returns var det litt gjennom scarten.

Det eneste jeg la merke til var litt mørke skygger som "danset" rundt øynene på en person som sto stille på videokameraopptaket. Lurer på hva dette var...noen forslag? Bare noen innstillinger som må gjøres kanskje....

Angående gjenskinn, helt suverent. Merket ingenting bortsett fra det naturlige gjenskinnet i tv-kanten. Dere vet, den fiiiiiiine skinnende rammen :p

Altså, nå er tv'en plassert ved veggen som er i vinkel mot vindusveggen....ehh, jeg har vinduene på min høyre side når jeg sitter i sofaen. ingen refleksjon der ihvertfall ;)

Denne tv'en anbefales! :thumbup:

Lenke til kommentar
M87 skal vist ha et slags filter i den blanke hinna som skal redusere refleksjoner, selv om det blir litt refleksjoner da =)

8766461[/snapback]

 

Jeg synes ikke den tv'en avgir noe mer refleksjoner enn en hvilken som helst annen tv...Det avhenger nok kun av plassering, som også vill ha påvirket refleksjonen på andre tv'er også... ;)

Lenke til kommentar

Jeg fikk denne tv`en i dag. Ennå ikke fått testet HD kilder men på standar så overrasker den. Nydelig bilde, må bare få stillt inn det meste nå riktig så blir dette bra.

 

Men jeg har denne kjente "buggen" som gjør at Movie pluss ikke vil skru seg av. Skjer når jeg bytter fra HDMI til kabel. Hvordan skal jeg få opgradert fw? Dette skal vist hjelpe. Kan jeg kontakte samsung så dem sender meg det nødvendige?

Lenke til kommentar

ok da kontakter jeg dem :)

 

Noen ting til jeg lurer på, setter pris om dere som allerede har denne tv`en kan svare.

 

1. Det ser ut som foten er skjev. Den lener seg 1cm til venstre.. Kan dette fikses?

2. Om nattet da man er følsom mot lyd så kan jeg høre en liten summelyd fra tv hvis jeg går helt inntil den. Er dette normalt?

 

Veldig fint om noen som har denne tv`en kan svare meg.. Trenger svar asap.

Endret av BanAnus
Lenke til kommentar

Sorry om jeg går litt OT, men hva er egentlig forskjellen på M86 og M87?

 

Slik jeg klarer å se det, later det til å være omtrent samme TV med samme kontrastforhold (40"), ms, lys og det hele.

 

Hva er det de to-tre ekstra tusenpeisingene går opp i?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...