Gå til innhold

hvor mye tjener en java-utvikler...


Anbefalte innlegg

Hei...Dette temaet har sikkert blitt tatt opp flere ganger, så beklager hvis jeg er en av de som maser om samma ting hver gang....

jeg lurer på hvor mye en Java/C/C++-utvikler tjener?...er det mer enn 200 i timen?Hvor mye vil jeg kunne tjene hvis jeg bor i Oslo og er helt nyutdannet?(behøver ikke å gi meg helt eksakte tall, holder med ca.)

Takker...

Ha det!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. Dette avhenger av hvilke fradrag du har, f.eks. fradrag for gjeldsrenter, BSU, etc. Du kan selv beregne skatten for den inntekten under skatteberegning for 2007 hos www.skatteetaten.no

 

2. Ja, det er mange ledige stillinger, se karriere her på hw.no eller www.karrierestart.no. Konsulentselskapene rekrutterer også mye og har rekruttering som en av de fremste begrensningene for vekst. 5-årig utdannelse stiller sterkere enn 3-årig både mht type jobb, inntekt og karrieremuligheter.

Lenke til kommentar
Takker for svarene deres...Har to spørsmål til : 1.Hvor mye betaler man i skatt hvis man tjener 300 tusen i året? Og ett til : Er det nok IT jobber i norge. Jeg har kikka på finn.no og andre sider, men det ser ikke ut at det er overflodig med jobbene?!

8652303[/snapback]

 

På finn for øyeblikket er det ca. 650 annonser og nesten 1400 stillinger, synes du ikke det er mye?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...