Gå til innhold

Sliter med et oppdrag i GTA:SA


Anbefalte innlegg

Har skikkelig problemer med et oppdrag som egentlig skal være relativt enkelt i San Andreas. Nå står jeg helt fast, da jeg har gjort alt annet, unntatt dette oppdraget, som kreves for å komme videre i historien.

 

Jeg skal hjelpe Big Smoke med å kverke noen gjengmedlemmer på taket av den fremste vogna i et tog. Jeg kjører motorsykkel, og Big Smoke sitter bakpå for å kverke dem. Poenget er å holde tritt med den fremste vogna. Og det har jeg gjort et titalls ganger nå, uten at de fordømte jævlene ryker med. Kjører akkurat der jeg skal kjøre, men stort sett blir det igjen en eller to karer til slutt.

 

Noen som kan tipse meg før jeg knekker hele spillet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan det være at du ligger for tett intill siden av toget?

Du må holde litt avstand ut i fra toget slik at Big Smoke får vinkel til å skyte. Kjører du for nært treffer han ikke.

Ellers er det bare å kjøre pent og pyntelig og gi ham så mye tid i riktig posisjon som mulig.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg suger når det gjelder slike oppdrag (klarte supply lines etter noen forsøk, måtte bare venne meg til de forbaskede flykontrollene, da ble det faktisk litt morsomt istedet for bare frustrerende).

 

Men etter noen forsøk i dette, la jeg merke til noe:

 

 

En åpenbar del av designet i området hvor du kan krysse jernbanesporet er hvor murkanten på den ene siden er slitt ned, slik at du uten risiko kan kjøre crosseren opp på kanten, plassere deg noenlunde riktig over sporet og så hoppe ned på taket av en togvogn i det det passerer. Alt dere må gjøre da er å skyte rett frem på svina, mission accomplished. Det ble utrolig enkelt da jeg forsøkte det på den måten.

 

Lenke til kommentar
Jeg tok oppdraget på 1 forsøk, tok alle oppdragene på første forsøk, nå har jeg greid alle spillene hittil da.

8910167[/snapback]

 

Hmm, skal ikke påstå du kommer med skrøner her, men at du klarte alle mission i hele SA på første forsøk tviler jeg egentlig på.

Selv de enkle mission kan ødelegges av en liten feil, som selv de beste kan gjøre i løpet av et så stort spill.

 

Hva du følte du bidro med til tråden lurer jeg også på, men du liker kanskje selvskryt? :hmm:

Lenke til kommentar

Ja, hvem har vel ikke opplevd å kræsje inn i et hjørne eller annen bil på vill flukt fra politiet med 2-3 stjerner i et oppdrag, for så å bli halt ut av bilen av politiet eller andre (rasende) trafikanter, og få "mission failed!" beskjeden, eller å tippe rundt etter en litt uheldig manøver, bli puffet bortover gaten av et annet kjøretøy (f.eks. trikken), og så eksploderer bilen uten at du har klart å komme deg ut. Men det er en del av sjarmen med GTA; jeg mener muligheten for at slikt kan skje.

 

Har prøvd meg for første gang på n.o.e. oppdraget nå, etter å ha fullført flyskolen med (til sist) gull og sølv. Gikk rett i bakken etter den første kilometeren eller så, og radargreia gikk meg på nervene, men det blir moro å prøve igjen! :)

 

Historien blir bare bedre og bedre generelt. Synd at noen bare kjøper spill som er helt nye.. GTA VC og SA holder fremdeles mål i lange baner. Jeg kjøper stort sett alltid spill fler år etter at de er gitt ut, for da vet jeg at de virkelig er bra, så jeg har egentlig ingen dårlige spill i samligen min (annet enn Deux Ex 2, men det kan diskuteres antar jeg.. slår aldri det første uansett).

Lenke til kommentar

Eg hugsa eg hadde omtrent like stort problem med alle oppdraga i spelet så langt eg kom (Då det var lansert). Det var ikkje så mykje som skulle til for å ende eit oppdrag på ein ganske så klønte måte, f.eks. rygge på ein passasjer, få ein granat i retur eller ende opp som kylling i eigen bil.

Fant omsider ut at det gjaldt å ta det med ro, halde avstand og tenkje før eg handla.

Det her er ikkje eit spel der den beste aldri gjer feil, her kan alle vere uheldige.

 

Det her var på den tid då eg spelte piratkopiert :thumbdown:

 

Bestilte meg gta:sa til pc i forrige veke :love:

 

Pss, fint at du skreiv 'noen' Sundiver, for det gjelder ikkje alle ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...