Gå til innhold

Hvilket spill ser du mest fram til i år ?


Anbefalte innlegg

hei folkens, topic sier det meste, etter som det kommer nye spill innen for de forskjellige sjangere så lurer jeg på "hvilkets spill ser du mest fram til i år?"

 

ha gjerne med en grunn til hvorfor akkurat du gleder deg til det spillet !

 

 

jeg ser mest frem til Untreal Tournment 3.

jeg har alltid vært en fan av FPS spill som ut 2k4, q4, q3 og jeg mener at spillet ikke kommer til å bli en flopp som Q4 da det kom ut i 2006. Unreal spillene har alltid fasinert meg og jeg lurer virkelig på hvordan spillet kommer til å bli.

så det spillet jeg ser mest fram til i år er UT3 !

 

men selfølgelig så må jeg at med Age Of Conan. MMO spillet ser utrolig kult ut og det blir morrsomt med et nytt spill som kan "konkurere" med wow.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg så virkelig fram til "Spore". Men siden det ikke kommer før i 2008 legges den planen død.

 

Jeg gledet meg til det fordi det ville gi oss et spill der vi fikk mye frihet i utviklingen, mens med Will Wright ved roret var jeg ikke så bekymret for ekstrem repetering slik som mange andre utviklere hadde endt opp med å lage. Muligheten til å forme dyrene dine fra de er små og det at du kan forme dyrene litt som modelerkitt i barnehagen så jeg ekstremt frammover til. også at det var knyttet opp online ville gi spillet dimensjoner som vi nok ikke ha sett tidligere, men den gang ei. Vi må nok bare vente til 2008.

 

Også Age Of Conan ser jeg veldig fram til :) Har ikke spillt mye online betal spill før, men med denne "skumle" verden og muligheten til å spille med flest mulig seriøse spillere og ikke en haug med 10 åringer er også noe som gir det et+ fra min side.

 

Ellers, er det bare meg som synes at Funcom retter seg mer og mer mot de over 18. Ser at det nye spillet, Two Worlds er for 18+ og :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...