Gå til innhold

Hva slags stil liker du ikke å se?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er vel heller ingen som forventer at du skal gå i dressbukse, bruke flanellskjorter, eller bruke et slips.

Det ironiske er vel at disse capsene folk bruker koster nærmere 500 kroner, skoene gjerne 1000 kroner, og disse hettegenserne - la oss si WeSC, også 1000 kroner.

 

Gå på H&M, og du kan skaffe deg en bukse og skjorte, for sikkert samme pris som skateskoene til 1000 kroner. Det ser i hvert fall helt ålreit ut.

Endret av Vertical^
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hettegenser i en størrelse for stor, halvåpen, med caps og hetta over, store chinos og skatesko. Det er vel ikke noe nytt, men har sett ganske mye av akkurat dette i det siste. Jeg lurer på om de selv synes de er kule...

Lukter janteloven lang vei.

 

Mest malplasserte bruken av janteloven noensinne?

Nei.

 

Er du her for å kommentere meg eller saken?

 

 

Lol, saken er vel at det å synes en slapp stil bestående av hettegenser og skatesko ikke er pent ikke har noe med janteloven å gjøre. Så får du mene at det er "smak og behag" og at folk får gå i de de føler er komfortabelt (i likhet med hver eneste idiot som forviller seg inn i tråden og vrøvler om det samme), men tråden heter faktisk "hva slags stil liker du ikke å se".

Lenke til kommentar

Ikke minst får du jeans fra cheap monday til 400kr, og chinos til det samme på H&M/Carlings/mange andre steder. De fleste klarer å finne en chinos som sitter pent (og OVER rumpeballene) for mindre enn de bruker på "look at me, I'mma wigger, yo!"-buksene sine...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Både fkm og jeg har et par med jeans fra HM til 400,- som det virker som begge er relativt fornøyd, sett i en pris kvalitet-ratio. Nå passer de desverre ikke så bra til meg, så jeg endte nylig opp med et par NN.07-jeans.

 

Kan jeg spørre om hvilke?

 

De heter drain eller sliq eller noe annet sært. Bortsett fra noen t-trøyer er det vel så vidt jeg kan huske det eneste jeg har kjøpt fra hm på lenge, men jeg er rimelig fornøyd. De har holdt lengre enn jeans fra både APC og Acne, men det har nok mere med snitt enn med kvalitet å gjøre, for på noen bukser får jeg hull i skrittet på noen få måneder, mens på andre skjer det aldri. De det skjer på har som regel et snitt som er ganske "trangt" i skrittet, om det gir noen mening.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...