Gå til innhold

Leie feriehus i Danmark


Anbefalte innlegg

Jeg og kjæresten, samt min beste kamerat og hans dame overveier å leie et hus i Danmark i sommer. En ukes tid for å komme oss litt bort.

Vi er litt i tvil om hvor vi kunne tenke oss å leie, da ingen av oss har noe annet forhold til Danmark enn mellomlandinger, fergeturer og gjennomkjøringer på vei til sørligere deler av Europa. Har noen tips til hvor vi burde leie?

 

Våre kriterier er ikke så store, men allikevel; Vi må ha et hus stort nok til 4 (muligens 6 om de siste turtelduene bestemmer seg for å bli med :p ). I tillegg bør huset ikke ligge så altfor langt fra stranda (det er jo deiligere å gå til og fra stranda istedenfor å sette oss i bilen for å kjøre 10 minutter). Vi vil også leie i et område hvor det er litt annet enn bare å dra seg i sola å bade man kan finne på. Å ha en liten idyllisk by å spasere i og spise litt ute i hadde vært alle tiders. Vet det er en del zoologiske hager i Danmark, å vi er alle dyrevenner. :D

 

Jeg har kikket litt rundt på bl.a Dan-Hus.de.

Et lite men, som jeg finner igjen i flere av husbeskrivelsene er at de ikke leier ut til "ungdomsgjenger". Dette forstår jeg godt da det sikkert er mange som kommer dit for å lage fyll og faenskap. Vi er ikke helt den typen som kommer for å drikke oss fulle. Ett par øl og sommerkos med god mat i godt selskap er mer hvordan vi vil tilbringe uken vår på ferie. Rett å slett slappe av å kose oss, som voksne folk trass vår alder på 19 år.

 

Finnes det egentlig husutleiere som er villige til å leie ut til oss? Synes det har virket ganske nedslående hittil :(

 

Tips om steder, utleiere og linker mottas med stor, stor takk! :)

 

Mvh

Jens

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

www.dancenter.com kan jo være et alternativ. Finn et feriehus i på vestkysten av Nord-Jylland....bare å ta båten til Hirtshals, så kjører du resten på max 1 1/2 time. Der har du også mye fine lange strender. Så er det jo også kort vei til Ålborg, som kan være en morsom by om sommern...

 

Men ang. det med utleie til ungdomsgjenger...dere er jo bare 4 personer, så jeg vil anta at det ikke skulle by på store problemer. Men det er jo bare å kontakte disse firmaene, så får dere nok svar.

 

 

 

Pantera

Lenke til kommentar

Angående ungdomsgjenger så tror jeg ikke det blir noe problem. Vi var 5 ungdommer som leide et feriehus i fjor, som også ikke ble leid ut til "ungdomsgjenger".

Er vel noe de skriver for å skremme vekk uønskede kundegrupper...!

 

Vel, hvis du ikke allerede har gjort det, burde du sjekke ut Novasol. De har stort sett hus over hele Danmark...

 

Er det sol og bading dere tenker på, så ville jeg ikke valg vest-kysten.. Her er det mye kaldere vann, og det blåser veldig til tider (les bestandig!)

 

Et sted jeg virkelig kan anbefale er de øyene sør for Sjælland. Har vært på Falser/Møn, og her kan klimaet neste minne litt om syden :)

 

 

 

Edit: LINK!

Endret av Huni
Lenke til kommentar

Vind er det overalt i Danmark.... :D

 

Men hvis ferieturen bare er for å slappe av og kose seg, og det ikke er noe særlig krav til byliv innimellom, så kan Langeland anbefales. Det er denne lange øya som ligger sørøst for Fyn, helt sør i Danmark. På østsiden av denne øya er det mange fine lange strender, og som han over her sier, litt varmere i vannet enn på vestkysten.

 

 

 

Pantera

Lenke til kommentar

Tusen takk for gode svar!

 

Vi har sett litt etter hus til leie rundt Ebeltoft. Noen gang vært der? Broren min kunne anbefale dette, men jo lengre sør jo varmere forhåpentligvis. Jeg skal kikke litt på linkene og se hva jeg finner. Så får jeg opp noen alternativer vi som skal dra kan diskutere :)

 

Igjen, takk for svar :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...