kengdal Skrevet 29. april 2007 Skrevet 29. april 2007 (endret) Ris, Pasta, Potet er topp Endret 29. april 2007 av kengdal
DNA Skrevet 29. april 2007 Skrevet 29. april 2007 Hvorfor i huleste har du begynt med tilskudd av karbohydrater? Hvorfor spiser du ikke bare mer karbs gjennom kosten? 8498749[/snapback] Enig der, karbohydrater er noe av det enkleste å få nok av. Skjønner ikke hvorfor folk kjøper karbohydrat tilskudd.
Lemkin Skrevet 29. april 2007 Skrevet 29. april 2007 Ris, Pasta, Potet er topp 8498777[/snapback] Batismatiris vel og merke. De andre ristypene har mye lavere karbohydratinnhold, gjerne ned mellom 30-40%. Batismatisris ligger på noe over 75% hvis jeg husker rett.
bjornegil Skrevet 29. april 2007 Forfatter Skrevet 29. april 2007 (endret) Hvorfor i huleste har du begynt med tilskudd av karbohydrater? Hvorfor spiser du ikke bare mer karbs gjennom kosten? 8498749[/snapback] Tilskudd Dette har jeg forsøkt en liten stund nå(ca 1 uke) Er dette bra? Og nei... Har følt meg uvel etter trening før jeg begynte med det.. Endret 29. april 2007 av bjornegil
Ol'H Skrevet 29. april 2007 Skrevet 29. april 2007 Hvorfor i huleste har du begynt med tilskudd av karbohydrater? Hvorfor spiser du ikke bare mer karbs gjennom kosten? 8498749[/snapback] Enig der, karbohydrater er noe av det enkleste å få nok av. Skjønner ikke hvorfor folk kjøper karbohydrat tilskudd. 8499019[/snapback] Det koster jo minimalt da, men innholdet er stort sett bare drit. Riskaker og nøtter, mye bedre kilder for karb.
kengdal Skrevet 29. april 2007 Skrevet 29. april 2007 Ris, Pasta, Potet er topp 8498777[/snapback] Batismatiris vel og merke. De andre ristypene har mye lavere karbohydratinnhold, gjerne ned mellom 30-40%. Batismatisris ligger på noe over 75% hvis jeg husker rett. 8499054[/snapback] Jepp hvor lavere det er, jo mer kan du spise. Når du er på deff, er iallefall det viktig
kjaks Skrevet 1. mai 2007 Skrevet 1. mai 2007 Ris, Pasta, Potet er topp 8498777[/snapback] Batismatiris vel og merke. De andre ristypene har mye lavere karbohydratinnhold, gjerne ned mellom 30-40%. Batismatisris ligger på noe over 75% hvis jeg husker rett. 8499054[/snapback] Alle de vanlige ristypene har en karbohydratprosent fra 72-80% i tørr form. Grøtris: 80% Jasminris: 79.5% Hurtigris: 78.4% (anbefales ikke pga. høyere GI) Batismatiris: 76.8% Naturris: 72.8% http://www.matoppskrift.no/sider/karbo.asp?ID=R
Lemkin Skrevet 1. mai 2007 Skrevet 1. mai 2007 Ris, Pasta, Potet er topp 8498777[/snapback] Batismatiris vel og merke. De andre ristypene har mye lavere karbohydratinnhold, gjerne ned mellom 30-40%. Batismatisris ligger på noe over 75% hvis jeg husker rett. 8499054[/snapback] Alle de vanlige ristypene har en karbohydratprosent fra 72-80% i tørr form. Grøtris: 80% Jasminris: 79.5% Hurtigris: 78.4% (anbefales ikke pga. høyere GI) Batismatiris: 76.8% Naturris: 72.8% http://www.matoppskrift.no/sider/karbo.asp?ID=R 8511759[/snapback] Da må jeg ha lest av feil på pakkene sist jeg var på butikken
kjaks Skrevet 1. mai 2007 Skrevet 1. mai 2007 Da må jeg ha lest av feil på pakkene sist jeg var på butikken 8511781[/snapback] Kanskje du så på karbohydratinnholdet i kokt form, det ligger nemlig mellom 20-30%
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå