Gå til innhold

The Experience: Fryseboks på lan`?


Anbefalte innlegg

vet ikke helt om dette er i riktig forum del, men here goes...

 

Jeg regner med at det fortsatt ikke er lov til å ta med Kjølebokser som går på strøm. dette følte jeg var et lite problem siden jeg hadde bare 4 kjølelementer til kjøleboksen min.

 

Derfor kommer jeg med det (geniale?) forslaget om å ha en fryseboks der man kan ha utbytte av brukte kjøleelementer mot nye kalde. Dette gjøres på campingplasser over hele verden(?) og jge mener dette er veldig aktuelt for folk som ikke liker pisslunka cola.

 

Hva synes folk som dette? Tror ikke at det vil være så vanskelig å få til heller bare dere har en stor nok fryseboks og crew som har litt fritidsproblemer så funker dette fett.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Jeg skjønner virkelig ikke stresset, man overlever helt fint uten masse små ting.

Selv om det er stilig å ha den minste,særeste,minst unyttige tingen, er ikke dette et must.

Med mindre man har en sigarett-tenner på pcn sin eller skaffer en annen mulighet for å koble den til pcn så er ikke den lovlig. (reglen så vidt jeg husker er at alt som er koblet til pcn er lov?) Ganske unødvendig å spørre på nytt om nye ting da, tok meg 5 sekunder å se at den ikke hadde mulighet for å dra størm fra en vanlig pc.

 

Enkelste å si er vel at alt du mener det kan være en liiiten sjanse for at du ikke får ta med dropper man å spørre om, og er man helt bombesikker på at man kan ta den med dobbel sjekker man det.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
×
×
  • Opprett ny...