Gå til innhold

Sony Ericsson K810i-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Prøv å se  om du har bedre lykke med myphonexplorer

 

Prøvde det, men nei. Jeg kan også utforske minnekortet ved å gå inn på min datamaskin, men heller ikke der er "spill" og "software" mappene synlig. At det bare er jeg som har det slik er litt rart?

Endret av 2die4
Lenke til kommentar

Fikk med adapter når jeg kjøpte meg et nytt 2gig-kort, er vel ganske vanlig.

 

Ellers har jeg kjøpt et sett ørepropper som heter nor sånnt som hmp-82, selve proppene var helt ok, men kjøpte den mest fordi den har en "fjernkontroll" på ledningen, som man kan styre musikken med, veldig kjekt.

Lenke til kommentar
snip

9295496[/snapback]

 

Problemet er ikke ukjent nei, har hørt om flere tilfeller der tastene er trege, eller ikke virker, samme med kamera knappen, den slutter og fungere over tid. Her tror jeg sony ericsson kunne brukt litt mer tid hos testpanelet, slik at det virkelig ble gjennomført. Problemet er noe a'la joystick problemet. Bærer du mobilen mye i lommen? I lommen er det store sjanser for smuss, lo og annet rusk som lett går inn i tastene, som utgjør null funksjon på tastene over tid. Har blant annet en kamerat med samme problemet, og jeg har telefonen selv, og "gruer" meg til den dagen jeg begynner og merke det også.

 

Uansett, så mener jeg at vi som forbrukere kan kreve og få ordnet opp i dette som f.eks og sende den på service uten kostnader, ettersom den vanlige mobilbruker oppbevarer mobilen sin i bukselommen store deler av tiden. Da dette ikke er noe vi skal ta høyde for, men Sony Ericsson!.

Lenke til kommentar
Er det mulig å få smileyene på telefonen til å bli vist som tegn istedenfor bilde? Slik som det var på min gamle W800 så ble
:D

vist som det, men på K810 blir det vist som en stygg smiley, omtrent som denne :D

9295108[/snapback]

 

Finn andre måter å skrive på. Som frk =D eller =)

Lenke til kommentar

Ja, det lurer jeg også på..Hvor finner man ut hvilken programvare man har på telefonen og om det har kommet ny oppdatert programvare?

 

Eller kobler man bare mobilen til pc'en og kjører oppdaterings service ca 1 gang i måneden for å være sikker?

Endret av 2die4
Lenke til kommentar

Jeg mener og huske at hvis du har Sony Ericsson Updating Service installert varsler den ifra om ny firmware til mobilen?

 

Men uansett, på denne mobilen er det en ganske kjekk funksjon, nemlig en oppdaterings tjeneste. Denne finner du på Innstillinger/Generelt. Her kan du lett la mobilen søke etter ny firmware, eller sjekke din nåværende programversjon. Du kan også få den til og minne deg på hver nye oppdatering.

 

Nyeste firmware R6BC002

Lenke til kommentar

Mulig og få tak i et programm som gjør slik at man kan gi hver enkelt kontakt forskjellig lyd når jeg får sms? slik som med vanlige anrop?

 

Og kanskje et annet programm som gjør at mobilen switcher mellom et vist antall bakgrunner fra tid til annen?

 

har k810i ja.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg er ikke ute etter et program som kan låse enkelte meldinger, men låse f.eks hele innboks, sendte meldinger osv.

Jeg hadde denne funksjonen på en samsung jeg hadde en gang i tiden, og må si at denne lille finessen savnes. Det var dog det eneste positive med telefonen(Aldri samsung igjen :ermm: )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...