Gå til innhold

Netcom eller Telenor kanskje billigere


Anbefalte innlegg

De fleste vil bestille mobilt bredbånd hvis det IKKE koster rundt 500-600kr per mnd. I sverige og danmark har det allerede kommet med mobilt bredbånd for kun 200-300kr per mnd med maxhastighet på 3,6 mb.

Vil Telenor eller Netcom komme med dette ? Hvis en av de gjør det så vil dette bli en gullgruve fordi de fleste vil bestille det! Dette er bare hva jeg og dere andre tror?

 

Vil det komme billigere mobilt bredbånd i norge fra Netcom eller Telenor ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes nå 200-300kr er alt for dyrt også jeg. I dette tilfellet synes jeg det er bedre å prise ut i fra forbruk - de aller færreste kommer jo bare til å bruke under 100MB - men så er det de som bruker dette som internettforbindelse via laptop f.eks. hjemme, som bruker flere GB i måneden - litt dumt at vi skal betale like mye.

 

Synes en grei pris hadde vært 50kr for 500MB/mnd. 80kr 1GB, 200kr 5GB. 500kr ubegrenset.

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar

Netcom tester jo ut HSDPA nå og når det kommer på markedet, forhåpentligvis i år, så blir tilbudet mye mer attraktivt med en gang.

Desverre så er det kun Netcom og Telenor som har sine egne master rundt om kring (utenom noen småoperatører som har noen i Oslo-området og slikt) og derfor vil nok ikke konkurransen bli den største.

Lenke til kommentar

såklart vil prisene synke.. dette er jo bare et tidsspørsmål..

På samme måte som mms og sms har sunket i pris.. eller vanlig ADSL har gått ned i pris. husker da ADSL var helt nytt. Tror jeg betalte noe sånt som 499 fra telenor, og da var det vel snakk om ca 300 kb/s

Når alle får tilgang på HSDPA, vil det jo være enda mer fordelsmessig å bruke tjenesten. Noe som igjen betyr flere brukere og lavere pris

:D alt som er mobilt og trådløst er gull

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...