Jump to content

*Snoopy*

Medlemmer
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Turnering i FIFA 21 med plass til 12 spillere. Starter 24. oktober - 01:00 Gå til turneringssiden
 2. Turnering i FIFA 21 med plass til 10 spillere. Starter 24. oktober - 01:00 Gå til turneringssiden
 3. Turnering i FIFA 21 med plass til 240 spillere. Starter 24. oktober - 22:00 Gå til turneringssiden
 4. Denne trådstarteren driver definitivt reklame for et produkt som de færreste vil tjene på å ta i bruk. En annen tråd om samme selskap ble fjernet i forrige uke...
 5. Jeg sier meg enig i det som sies i svarene til hovedinnlegger, Til hovedinnlegger vil jeg påpeke at dersom du kjøper en telefon med et abonnement på avbetaling så kjøper du faktisk to produkter. 1 telefon og 1 abonnement. i tillegg forplikter du deg til å betale inn den avtalte prisen for telefonen gjennom nedbetalinger. Nedbetalingene gjelder fra ordren mottas. abonnementet endres når bestillingen mottas hos operatøren, for de har fått det de trenger til den jobben. Telefonleverandøren bruker som regel lenger tid siden det her kommer logistikk inn i bildet. ordren kommer inn i køen. Når den kommer frem som nummer 1 blir den pakket og sendt. 1-x dager etterpå har du den på postkontoret ditt. Tiden blir selvfølgelig lenger om varen er utsolgt, eller det skjer noe med ordren underveis. Uansett hvor forsinket telefonen din blir så betaler du ikke noe mer som følge av forlenget nedbetaling. Skulle du uansett angre deg så er det ikke noe problem å få refundert ekstra abonnementkostnader/ev. nedbetalinger, men det skjer nok ikke automatisk vil jeg tro. Det er bare til å ta kontakt med operatøren når du mottar neste faktura så ordner de det for deg. De kommer nok ikke til å nekte deg de krediteringene. Når det gjelder "B"-varer så er det mange (nett)butikker som selger dette. som oftest er det demovarer eller produkter som kommer i retur pga anger. Et tips til den vanlige forbruker er uansett: LES VILKÅRENE.
 6. Gratis Samtale Venter, Hemmelig nummer, og en helt ok/bra MinSide er det som venter deg på Chess. På MinSide kan du endre abo, se og endre på tilleggstjenester, se oversikt over mottatte faktura, og betale dem direkte med Visa/Mastercard. Det er også mulig å sende 25 gratis SMS derfra og lagre inntil 200 kontakter mener jeg. Har hørt at MinSide ikke er så velutviklet hos Tele2, men jeg vet ikke av egen erfaring.
 7. Personen har jo allerede sagt at det er 50/50 Chess/Tele2. Alternativet Netcom blir jo nesten like dumt som reklamen for Tele2 Kompis.
 8. For abonnementene er det også gratis å sende mms. Barne kan ha ChessKontant. Der er venneløsningen gratis, men begrenset til 4 selvalgte nummer og gjelder ikke mms. Valgte nummer kan endres en gang per måned.
 9. Allerede etter den 16. samtalen så har netcoms løsning blitt dyrere enn Chess sin. Men prisene for de forskjellige løsningene vil jo være ganske relative. Det som vil styre valget er jo hvor du har vennene/familien din. Har de fleste Netcom så er vel det lureste å selv ha Netcom med deres løsning. Det samme for Chess... osv. Evt få din familie/venner over til den operatøren med det beste tilbudet totalt.
 10. Jeg ville valgt Touch med tjenesten Friends. Da har du ingen månedsavgift på abo. Det koster deg 40 kr for Friends, men da er all trafikk, samtaler, sms og mms til chess sine kunder gratis. I tillegg til at det er billig å ringe og sende sms til andre operatører. Du kan ringe gratis til Tele2 sine kunder om du har Tele2 Kompis, men dette er et eget abonnement, og det blir dyrere å ringe til andre operatører en Chess-alternativet. En annen fordel med Chess-løsningen er at du kan bytte mellom de forskjellige abonnementene og beholde Friends. På Chess sin minside kan du administrere tjenester, abotype, betale fakturaer og sende 25 gratis sms per mnd. Tele2 vet jeg ikke. Har aldri vært kunde der.
 11. De folka som styrer Nutel er så dønn useriøse at jeg hadde ikke satset tomflasker engang på det firmaet....
 12. Prisene går nedover etterhvert som flere tilbyr dette. Så lenge Det bare er Telenor og netcom som tilbyr det så ligger prisen i ro. Chess har lansert tjenesten nylig til 450 kr pr mnd. Netcom tar 499 Telenor tar 549 Så det er bare å vente å se.
 13. ¨ I følge NetCom sin kundeservice så får du ikke dette tilbake. Det gikk visst ikke ann å portere. 8404030[/snapback] Nummrene vil jo bli frigjort. Det er poenget med hele greia, men de vil bli frigjort som nye hovednummer. Alle operatørene vil ha et "eget" nummer som er til mobilsvar. Jeg vet at providerene som ligger under Netcom benytter samme nummer som netcom gjør. Vet ikke om det samme gjelder for Telenor.
 14. Er det ikke 1. juni da? Skal sikkert litt til for å få det tilbake, men som mobilsvar vil du aldri få det
 15. Skjønner ikke helt poenget med å dele ut mobilsvarnummeret. Har selv hatt enkle nummer, men har aldri benyttet det til annet enn viderekobling. Bytter man operatør så forsvinner det jo uansett. Fikk selv beskjed om nytt nummer her om dagen. Smertefritt for min del :-)
×
×
 • Create New...