Gå til innhold

Semipro lydkort med XLR inn/ut


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ingen av de "speaker" nevner har XLR utganger.

Det finnes mange lydkort med kombi xlr/jack innganger, men de har ikke xlr utganger, bare tele-jack (mange har balanserte (trs) utganger). lydkort i prisguiden

8406894[/snapback]

 

Ingen problem med overgang mellom xlr og trs da, en annen ting er at det er ikke så kritisk om man bruker ubalansert på korte kabelstrekk.

Endret av bruno
Lenke til kommentar
Edirol UA-25 er et bra produkt.Har den fordelen at det kan "bli med" hele veien hvis du skal bygge ut.Du velger om du vil bruke proff eller semiproff kvalitet,og det har combojacks.Of phantomfeed av/på. Og en overraskende mengde med funksjoner når du først leser Boka

http://www.roland.no/

8412126[/snapback]

Synes dette kortet ser meget interessant ut. Ser det har kommet en oppdatert versjon med Firewire, Edirol FA-66. Hva tror folk om denne?

Lenke til kommentar
Trenger et lydkort som skal brukes til lokal-tv-sendinger, konsertopptak o.l. Budsjettet er desverre begrenset, så jeg vet ikke helt hva man kan få for under 5000. Er det håp?

 

Det som trengs er 2 x XLR inn og ut.

Det er ikke under 5000 kr, men du kan jo vurdere ESI MaXiO 032, forutsatt at du har mulighet til å bruke stasjonær maskin til oppgaven (har PCI-interface). Den har 2xXLR ut også...
Lenke til kommentar

Sjekk ut Alesis sitt nye konsept i linken under. Tror det er meget gode AD/DA konvertere på denne, samt firewire interface. Liker utformingen som passer fint på bordet., samt at den kan flyttes mellom PC og evnt Laptop. Tenkte selv å gå for 8 spors versjonen.

Her er link til 4 sporsversjonen.

 

Alesis IO14

 

Selv om kortet ikke har XLR ut er signalet likefult balansert. Dermed er det bare å bruke stereojack-XLR kabel. Stereojack har 3 kontaktpunkter som tilsvarer de tre pinnene i XLR-kontakten.

 

se her: Kabel balansert stereojack-XLR

Endret av amplitude
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...