Gå til innhold

Kjøpe Ny Mus (Hvilken)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
dra innom en databutikk og finn ut selv! er bortkastet og spørre her på forumet... du kommer til å få 3627 forskjellige svar og meninger og da er du like langt, i jakt på en ny mus ;)

8384874[/snapback]

Er forsåvidt ganske enig her ja. Alle har forskjellig smak og meninger, og dermed ender du opp med alle slags svar. Men her er et kanskje et litt godt svar, som kan hjelpe deg. Skrev det selv i en annen tråd for litt siden :cool: Men den handler jo om både mus og tastatur, men det er nå så. Her er den:

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Razer Deathadder er en veldig god mus ja, som er ganske godt foretrekket av gamere. Jeg har musene Razer Copperhead og Logitech G7 selv, og Microsoft Digital Media Pro Keyboard som tastatur. Mange her hater sikkert Microsoft, og syns alt med Microsoft er dårlig. Men for meg er det det samme, jeg velger oftest det som er best i test, eller rimeligst, eller komfortabelt, enten det er Microsoft, Asus, Creative etc..

 

Det som gjør en mus god nå til dags er DPI-skifte, kjappe reaksjoner (bevegelser) og mange kjekke og nyttige knapper. Alle har forskjellige hender, så om du har små fingre er Razer et godt valg, siden den er liten og lett. Logitech sine er derimot litt større, og tyngre. Jeg har vel passe nok fingre, ikke for store, og ikke for små, og Logitech G7, som er stor og litt tung, har jeg ingen problemer med å bruke. Razer Coppehead er helt lik, ingen problemer med å bruke den, i tillegg er den lett og liten, men ikke for liten, som er bra for gamere.

 

Jeg bruker Logitech G7 mest, siden jeg spiller lite, og holder mest på i Windows, med alt fra filmredigering til bilderedigering. Razer Copperhead bruker jeg kun når jeg spiller, og den er bedre å spille med enn Logitech G7, syns jeg.

 

Det er viktig at du finner deg en ergonomisk mus for hånden din, slik at ikke får vonde senebetenelser i håndleddet ditt, eller hvor det nå kommer. Med ergonomisk mener jeg en som passer din hånd, en som er komfortabel. Logitech G7 er mer ergonomisk enn Razer Copperhead, etter min erfaring.

 

Om dere vil så kan jeg gjerne skrive en test der jeg sammenligner Razer Copperhead og Logitech G7. En Razer Copperhead VS Logitech G7 test. Men den blir kun skreven etter erfaring, og etter det fakta jeg kan om muser.

 

Microsoft Digital Media Pro Keyboard

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
2304Image.jpg

 

Razer Copperhead (Blue)

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
razer_copperhead_seitentasten.jpg

 

Logitech G7 (Sort)

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
logitech-G7-corrdless.jpg

Link til opprinnelig tråd.

Edit: Fikset link til opprinnelig tråd.

Endret av MacGyver007
Lenke til kommentar
G5 har bare 1 knapp på siden og det gjør at hurtig våpen bytte fks. blir vanskelig i spill eller man kan ikke bla frem og tilbake i nettleser. :thumbdown:

Logitech MX 518 anbefaler jeg også,det er musen jeg bruker selv og er meget fornøyd med den (den har 2 knapper på siden)... :thumbup:

8386674[/snapback]

det er nettop kommet en 2007 versjon av G5 med 2 knapper på siden så det er ingenting å bekymre seg over :)

 

LINKY

Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg hadde MX518, men den ga jeg til min bror som slet med en Exlporer frfa 1999.

 

Kjøpte en DeathAdder. Fasit. Meget førnøyd. Trackingen er halsbrekkende må j si ...

 

 

NB!

DeathAdder har omtrent samme form som MS Explorer, dog litt høyere og kortere.

MS sin Habu er litt lengre og "tynnere". De har henholdsvis infrarød - og laser sensor på 1800 og 2000 dpi. Sistnevnte har også 2 knapper oppå musa.

Lenke til kommentar

Intellimouse 3.0

 

Den har et ganske nøytralt utseende og akkurat passe med ekstraknapper. Den sitter _ekstremt_ godt i hånda, i tillegg til at den er lett og veldig god å manøvrere med. Liker du litt spilling, men samtidig ikke har lyst på noe som lyser i all regnbuens farger er den etter min mening helt perfekt. har prøvd både denne, MX518, og et par forskjellige Razere, men må si at IM 3.0 er en klar favoritt her.

Lenke til kommentar

Mus må du nesten prøve ut selv på din nærmeste elektrosjappe for å finne ut hva som passer DEG. En mus passer ikke alle, det er ikke en som er bedre enn noen annen for alle. Det avhenger av ganske mye faktisk, blant annet størelsen på handa di, hvordan du liker at handa hviler på musa, om du er high eller lowsense gamer, musematte, osv.

 

Det som derimot er mulig er å spørre om forslag til forskjellige muser du burde prøve før du bestemmer deg. Jeg ville selv anbefalt å først finne en som ligger godt i handa di og som du føler deg komfortabel med, og så finne den beste musa med denne formen.

Lenke til kommentar

Hmm... Mission Impossible.

 

Er ikke bra muser å få kjøpt lenger. Logitech hadde engang en mus som var veldig bra som dere kan se BILDE av her; https://prisguiden.no/product.php?productId=1599

 

Merk alle linkene viser bare til en annen mus som er elendig, har ikke klart å finne denne igjen noe sted:(

 

Forøvrig er det vell eldre compaq muser o.l. som fungerer best, bare å holde de rene så fungerer de bra på de fleste underlag.

 

Er foresten min mening at alle lasermuser/trådløse hører hjemme på bunnen av havet!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...