Gå til innhold

4Gb vises som 2.93Gb (XP x64)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

CPU-Z finner alle 4 brikkene, og BIOS rapporterer dual channel. Har kjørt Prime95 minnetest som heller ikke kræsjer. Jeg kan ikke utelukke at det er trøbbel med en brikke, men jeg brukte de nye brikkene i en annen maskin mens jeg ventet på hovedkortet så jeg vil egentlig tro at de fungerer... Jeg blir vel nødt til å teste dem hvis jeg ikke finner noen annen feil. Det jeg stusser på er at denne feilen er veldig lik den som man får på 32bit XP og 4Gb....

Lenke til kommentar
Jeg har Windows XP x64, alle oppdateringer, men da jeg oppgraderte til 4Gb ram, så vises kun 2.93Gb. Hovedkortet er Asus P5B-E, nyeste bios, og windowsen er som sagt oppdatert. Noen ideer om hvorfor dette skjer?

8368808[/snapback]

 

Xp x32 støtter bare 3G så den er vel grei .. Prøv og bytt om rekkefølgen på brikkene, begynn med 2G så bytter du plass i forhold til "når og hvor" du plasserer de, helt til alle muligheter er oppbrukt, først da finner du ut om en brikke er gåen eller ikke.. (om en ser bort fra at det er no med kort/xp etc ..)

 

 

Mvh

Zatt

Lenke til kommentar
Jeg tror heller ikke XP støtter såpass mye.

Har du prøvd med annet operativsystem?

 

Edit: Trodde det var max 4 gb jeg, tar jeg feil?

8370122[/snapback]

 

 

Xp x64 støtter 4G og det vises om du sjekker. Xp x32 får du max frem 3G samme hva du gjør, deaktiverer du paging file så SKAL du få frem 3G så sant det ikke er no intern hardware som stjeler..

 

Zatt

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...