Gå til innhold

Bærbar til besteforeldre (Godt batteri/lite vekt)


Anbefalte innlegg

Er på jakt etter en laptop til besteforeldrene mine. Her er det ikke viktig at den kan kjøre noen krevende spill, men heller at den har veldig god batterilevetid, at den er lett (helst under 1.5kg/ 12-14/15") og at den har en god skjerm. Maskinen skal mest brukes til surfing på nett og evnt. litt diverse office applikasjoner. Prisen skal helst ikke overstige 10k... Noen som har noen forslag?

Endret av Bornslip
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom det er som med besteforeldre flest ville jeg ha gått for en 15" skjerm. Kan tenke meg at det for mange er avgjørende at de faktisk klarer å se det som står på skjermen uten å anstrenge seg (1024x768).

 

Det vil selvsagt gå på bekostning av vekten så her gjelder det å være litt fleksibel. Det positive er at det er et ganske godt utvalg av PC'er med 15" skjerm under 10000, noe som ikke kan sies om 12"ere.

 

Alternativet er 14", men da bør den også være lettere enn 15" (noe som ikke er selvsagt).

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke hvor gamle besteforeldrene dine er, men det gjelder vel for besteforeldre flest at synet ikke blir bedre. Jeg synes selv en 12er er litt for liten å bruke, og ville ikke kjøpt det til noen med slitne øyne. Jeg har funnet en FS som er på 2,4 ilo (ikke veldig lett, men tung er den ikke), 14-tommers skjerm og greit spesifisert til halve budsjettet. En god bestis-pc?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...