Jump to content

nogen

Medlemmer
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Denne telefonen burde sammenlignes med andre telefoner i samme prisklasse. Og da burde den kanskje fått 10/10?
 2. Hadde jeg begynt på ingeniørstudiet idag hadde jeg gått for en pent brukt lenovo thinkpad på ebay (refurbished). F.eks. T430s eller X230. Bombesikre maskiner som er enkle å oppgradere selv. Merk at dette ikke er like riktig for siste generasjon (T440s og X240). Det meste kan oppgraderes ved behov. Selv tastaturet kan byttes om du ikke kan leve med amerikansk versjon. Folk har forskjellig behov, men ville ikke gått for større skjerm enn 14" eller 15" på en bærbar. Blir fort til at den bare blir liggende igjen på skrivebordet hjemmme hvis man går for noe som er større. Sats heller på en ekstern skjerm hvis du trenger det.
 3. Utifra invitasjonen ser det ut til at baksiden blir dekket av skinn (eller noe som ligner) på samme måte som note 3.
 4. eller kanskje ikke http://missingremote.com/news/2014-01-30/baytrail-dn2820fykh-no-intel-clear-video-hd-support
 5. Hvor sannsynlig er det at apple lanserer en nydesignet mac mini? Hadde vært stilig med noe ala en vifteløs NUC løsning. Uten optisk drev står de jo ganske mye friere mtp formfaktor.
 6. I tillegg til at trenden går vekk fra "vanlige" maskiner, kan jeg tenke meg at det også forsterkes litt av at det er OS oppgradering på vei til både MAC og PC. Selv om det sikkert er mest relevant for forbrukermarkedet.
 7. Tuller du? Jeg kan nærmest garantere deg at om du kjøpte en maskin i samme prisklasse som mac i 2007 kan den kjøre windows 8 [med mindre den hadde fryktelig obskur hardware]. Har selv en thinkpad fra 2005 som funker ok med Windows 8.
 8. Finnes det fremdeles en offisiell nedlastingsside for Opera 12? Har prøvd Opera 15, men ønsker å fortsette å bruke opera 12 til alle funksjoner er på plass i webkit/blink versjonen.
 9. Litt skuffet over vekten, kunne godt vært under 2kg. Er heller ikke spesielt glad i tastatur som ikke er "midtstilt". Men bra initiativ ihvertfall.
 10. Telenor burde være flaue som gjør disse karene til syndebukker når de selv ikke klarer å ordne opp. I praksis har de sendt ut en bakdør til alle sine kunders nettverk. Når de så blir opplyst om feilen nedprioriterer de tydeligvis feilretting. Jeg prøver ikke å forsvare de som delte ut nøklene, men sikkerhetssjefen hos telenor har ingenting å være fornøyd med.
 11. Ser bare ut som nylanseringer av PC-Q07 og PC-Q08...
 12. Fint hvis man vil ha full kontroll, ellers så kan man jo prøve: http://forums.mydigitallife.info/threads/29178-WinAIO-Maker-Professional-The-All-in-One-Windows-Setup-Solution
 13. Jaja, kanskje jeg skulle lese litt grundigere før jeg slenger meg utpå... Operas overgangen til "webkit" var kanskje bedre planlagt enn det man har lest gjennom media
 14. Det neste som skjer er vel at de fjerner den røde trackpointen Heller ikke imponert over at de fremdeles holder på 1600x900 oppløsningen. Begynte faktisk å titte på macbook retina når jeg så dette, men det var til jeg oppdaget at minnet var loddet fast :/ Får se hvor lenge X60s'en holder ut...
×
×
 • Create New...