Gå til innhold

Musikk: New Wave/instumental - Puslespill - Western


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil du ikke fortelle litt mer om deg selv og produksjonen av låta?

 

Gitarspillinga høres hakkete ut og har ingen tydelig retning. Musikken høres ut som den er sampla og kuttet opp altfor mye. Hvorfor har du lagd låta sånn?

 

Den ble litt mer interessant mot slutten, når jeg ble vant til hakkinga, men låta er for tannløs og lite gjennomarbeidet til at jeg kan like den. Men som sagt, forsåvidt interessant prosjekt :)

Lenke til kommentar

Jeg greier faktisk ikke å høre noe melodi her. Høres bare ut som en unge som leker seg med gitaren. Nå er ikke dette min type musikk heller, så det kan godt hende at jeg ikke er kvalifisert til å komme med kritikk. Men dette syns jeg ikke var noe bra. Rett og slett.

Lenke til kommentar

Takk for tilbakemeldinger!

 

Dette var et lite stykke jeg jammet for et par år siden, uten noe forutsigbart resultat. Syntes det fikk en spesiell "sound", litt western. Spilte først et stykke med kassegitar for så å legge "fingerspill" med elgitar over. Tok opp med et semi-pro lydkort til windows lydinnspilling, hehe. Toneleiet er også skrudd opp 3 oktaver eller noe, ikke spør hvorfor, finner ikke orginalen. Prøvde å skru ned og det hørtes bedre ut. Skal skaffe meg et skikkelig redigeringsprogram.

 

Har planer om å prøve å produsere noen sanger nå framover og det kommer til å høres mye mer gjennomført ut enn dette. Er fornøyd med fragmenter av sangen der kombinasjonen av gitarene får fram en blanding jeg liker. Genuinitet og catchy elementer er ting som må være med ellers blir det for kjedelig for min smak. Jeg liker å lage musikk der noe er i grenseland mellom falskt og reint, men at det høres bra ut. Har absolutt ambinasjoner om å få til noe slikt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Introen e jo fabelaktig. Eg ser for meg en gitarduo som ikke har snøring på hva de skal spille, men som etter en ti sekunders sondering av hverandre klarer å hente seg inn i en form for jamming. Vet ikke hva intensjonene dine e for stykket, men eg smiler like jævlig bredt hver gang eg hører på dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...