MadsFN Skrevet 27. mars 2007 Skrevet 27. mars 2007 (endret) Hei idag gikk jeg ned på kjøkkenet og jeg var sulten og snopesjuk. Så så jeg en boks med kako sto rett på siden av havregryn posen "Jaja, det må jo prøves!" Jeg prøvde å det var knallgodt! "oppskrift" 1-2 ts kakopulver Litt sukker Rosiner Havregryn melk å husk å røre dette godt sammen. Vel, jeg syns det var knallbra. prøv og svar hva dere syns Endret 29. mars 2007 av MadsFN
MrLee Skrevet 27. mars 2007 Skrevet 27. mars 2007 har ikke du egentlig beskrevet ganske mange av de vanlige frokostblandingene dem har i butikken i dag da? .P
MrLee Skrevet 27. mars 2007 Skrevet 27. mars 2007 havregryn, maiskorn, same sheit, different wrapping
MadsFN Skrevet 27. mars 2007 Forfatter Skrevet 27. mars 2007 havregryn, maiskorn, same sheit, different wrapping 8251265[/snapback] tror faktisk det er 2 veldig forskjellige ting
Tommy T Skrevet 27. mars 2007 Skrevet 27. mars 2007 (endret) du mener vel sånn oboypulver elns sant? kakaopulver smaker jo død... Endret 27. mars 2007 av Tommy T
Koffert Skrevet 27. mars 2007 Skrevet 27. mars 2007 Hadde faktisk tenkt å teste dette selv, i nærmeste fremtid, så snart mor mi fikk somlet seg til å kjøpe noe kakaopulver. Og når jeg leser såpass positive kommentarer, skal dette garantert prøves.
MadsFN Skrevet 27. mars 2007 Forfatter Skrevet 27. mars 2007 du mener vel sånn oboypulver elns sant?kakaopulver smaker jo død... 8251864[/snapback] nei, det var kakopulver
HolgerL Skrevet 27. mars 2007 Skrevet 27. mars 2007 Tips: Oboypulver, havregryn og kald melk er kjempegodt!
Meits Skrevet 27. mars 2007 Skrevet 27. mars 2007 Jeg elsker havregryn, og jeg elsker kakao. Men disse to substansene sammen har jeg aldri hatt sansen for. Det virker som hver komponent fjerner det som er godt med den andre, slik at det som blir igjen er en lite god blanding.
Frohman Skrevet 28. mars 2007 Skrevet 28. mars 2007 (endret) du mener vel sånn oboypulver elns sant?kakaopulver smaker jo død... 8251864[/snapback] nei, det var kakopulver 8252340[/snapback] Det fins jo kakopulver som smaker helt det samme som Oboypulver. Funker fett å varme melk og putte Oboy i. Btw... Drak oboy her en dag, for første gang på VELDIG lenge. Jeg drakk opp hele driten og skulle til å ta det beste, nemlig bunnskrapet. Etter at jeg har tatt det meste av den brune guffa, merker jeg en horribel ting. Alt som ligger på bunnen er nesten rent sukker! Når skjedde dette? Endret 28. mars 2007 av Okstad
Meits Skrevet 28. mars 2007 Skrevet 28. mars 2007 (endret) Etter at jeg har tatt det meste av den brune guffa, merker jeg en horribel ting. Alt som ligger på bunnen er nesten rent sukker! Når skjedde dette? 8261431[/snapback] OMFG: Du har merket det, du også?! Oboy har tydeligvis innsett at de har bygget opp en god merkevare, og da tenker de at de kan slakke litt på tøylene. Da går det som det går. Tragisk alt sammen. Lurer på om Nesquick holder samme standard, if so så er vi i beita. Endret 28. mars 2007 av Meits
hauska Skrevet 29. mars 2007 Skrevet 29. mars 2007 Jeg pleier ofte å spise havregryn og kakao, men oboy er berdre
Bushmills Skrevet 29. mars 2007 Skrevet 29. mars 2007 Havregryn og kakao? - Nja ... skeptisk! Høres ikke særlig godt ut, men det er jo lov å prøve! *løpe til kjøkkenet!*
John-Abruzzi Skrevet 14. april 2007 Skrevet 14. april 2007 det må eg prøve i mårå.. 8386187[/snapback] det skal ikke jeg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå