Gå til innhold

Versjonskontroll for dokumenter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Guiden virker noe tungvinn, kan ikke huske å måtte skrive en linje med kommandolinje da jeg sist satte opp SVN mellom min bærbare og kontormaskina. Tror du mister en del folk her, selv om SVN ikke behøver å være så vanskelig.

 

Hadde vært fint med noen skjermbilder av installasjonsprogrammene i stedet og kanskje en begrepsliste.

 

Fin guide, bare husk at repositoty skrives med eh.. y

Lenke til kommentar

Vist nokon er interesert i ein god og lettlest bok om SVN så kan eg anbefale "Pragmatic Version Control - Using Subversion".

 

NB boken er basert på å bruke command line. Personlig så synest eg dette er den beste måten å bruke SVN, er mye letter og ikkje minst raskere. Men som sagt det er nok mange som hater å bruke command line til å kjøre programmer.

Lenke til kommentar

Dette virket meget kronglete og vanskelig. Jeg er faktisk godt over middels interessert i SVN (driver mye med musikkproduksjon og god versjonshåndtering er faktisk et must, så å få automatisert dette noe hadde vært helt topp), men denne guiden gjør faktisk at jeg får mindre lyst til å starte med det.. desverre. :(

Lenke til kommentar

transistorbass: Huff da. Kanskje du tror det er mer komplisert enn det egentlig er fordi guiden forklarer for både Windows og GNU/Linux (Ubuntu)?

 

Jeg gir tommelen opp til Vegard/hw.no for guiden. Den var lang og passe teskjeaktig for ferske brukere, virker det som. Jeg vet det er slitsomt å skrive alt på en måte slik at det skal være mest mulig lettforståelig. Ekstra pluss for å ta høyde for GNU/Linux som et alternativ :-D (han begynner vel å bli hekta selv, så... hihi).

 

Mastrboy: Jeg tror du må stå for del 2 selv. Det er jo ikke verre enn å lese noen sider velskrevet dokumentasjon som noen andre enn hw.no har skrevet.

Lenke til kommentar

Jeg satte dette nettopp opp ved hjelp av guiden din. Eneste jeg hadde litt problemer med var å bruke en annen port enn 22 for ssh. Googlet litt, og fant ut en måte å gjør det på. På klientmaskinen åpne filen ~/.ssh/config. Skriv så inn noe alà dette:

host svn1
Hostname ssh.eksempel.no
Port 80
ForwardAgent no
ForwardX11 no

Skift selvsagt hostname til hosten eller ipen til din server, og porten til det ssh serveren er satt på. Så når du nå skal koble til bruker du heller: svn+ssh://svn1/home/canute/.svn/dokumenter

Endret av Canute
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...