Gå til innhold

Lisens for Vista Ultimate


Anbefalte innlegg

Halloen!

 

Nå har jeg bestillt meg fullversjonen av Vista ultimate og lurer på ...

Ettersom det følger med 2 dvder med henholdsvis 32 og 64 bit versjonen, gjelder da lisensen altså uansett hvilken versjon man velger og kan man bytte frem og tilbake som det passer ?

 

MvH Jørgen :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nope, når du kjøper Vista må du enten kjøpe 64-bit eller 32-bit, og lisensen er fortsatt linket til hovedkortet du aktiverer det på første gang. Bestilte nye PC i natt, og valgte da 64-bit'en.

8197330[/snapback]

 

 

Er du sikker på at dette er korrekt? Mener jeg leste en plass om en kar som hadde byttet mellom de to versjonene.

Lenke til kommentar

Hvorfor er det da med 2 DVDer i Ultimate ? må man liksom velge og så er det "thats it" ?

 

Dessuten mener jeg at hvis man har en feks home premium at man for en liten sum for frakten, kan få tilsendt en dvd med 64 bit versjonen, noe som skulle tilsi at man kan bytte mellom versjonene

Endret av jorgenask
Lenke til kommentar

Bestillte du ultimate fullversjon då ?

 

Jeg ringte nemlig nettbutikken jeg bestillte fra (Amentio) og han kunne bekrefte at det var med både en 32bit DVD og en 64bit.... det jeg lurer på er dette med lisensen...... har uansett tenkt å gå for å installere 64bit ... men greit å vite liksom :)

Lenke til kommentar

Googlet meg fram til denne siden. Sjekk response nummer 6 så er det en som skriver noe om dette.

 

Kan se ut som om at man kan bytte mellom versjonene .... altså at en lisens "key" virker på både 32 og 64 bit uansett ... hvis man skal skifte versjon er det bare å aktivere med samme key i den "nye versjonen".

 

Kan ikke være sikker på at det denne personen skriver er riktig men det høres jo fornuftig ut.

Lenke til kommentar

Broren min kjøpte egentlig 64bit versjonen på sin nye PC. Men Netshop hadde installert 32bit versjonen, men brukt lisenskoden fra 64bit versjonen. Så det funker fint. Han fikk aktivert uten problemer.

 

Og har du kjøpt Ultimate retail, så blir ikke Vista låst mot hovedkortet ditt. Du står fritt til å bytte så mange ganger du vil på de pc'ene du vil, så lenge du kun har en installasjon aktiv om gangen.

 

Men den beste måten å se om dette funker er å vente til du har platene, og så legge inn lisenskoden når du blir spurt om det under installasjonen. Funker koden på den versjonen du strengt tatt ikke har kjøpt, så er det ikke noe problem.

 

Tror disse kodene funker på det meste. Jeg har kjøpt tre lisenser fra USA, og de funker uten problemer på norsk Vista. Før gikk ikke dette, men nå er det ikke noe problem (win xp osv). Og jeg må ikke legge inn engelsk vista først.

Endret av myhken2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...