Gå til innhold

Virus


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ATT0000X.txt er filer som blir lagt ved når ein mail ikkje kjem fram, og inneheld berre den originale meldinga. Om du er sikker på at fila berre har ei ending (.txt), er den 100 % sikker å åpne.

 

Grunnen til at emnet i mailen er "RE: ", er fordi du har nok sendt ein mail uten emne på til ein person, som ikkje har mottatt mailen. Feilbeskrivelsen står enten i mailen du har mottatt, eller i ATT00007.txt.

Lenke til kommentar

Det er muligens Badtrans.B viruset ja.. Fikk det selv for noen uker siden, men fikk fjernet det. Det infiserer filen kernel32.dll (Windows), en viktig systemfil. I tillegg lager den en ny fil som legger seg i windows mappen, kdll.dll .. Det er en fil som logger tastetrykkene dine, så det kan altså finne ut passord og lignende og sende det til "virusmakeren" eller legge det ut på nettet. Les mer hos f.eks. Symantec

Lenke til kommentar

Quote:


On 2001-12-23 14:44, dnivie skrev:

...Det infiserer filen kernel32.dll (Windows), en viktig systemfil. I tillegg lager den en ny fil som legger seg i windows mappen, kdll.dll ..


 

I-Worm.BadTrans.B oppretter fila kernel32.exe, ei fil som ikkje har nåkenting med Windows å gjera, men har eit liknande navn som kernel32.dll, og få personar tør difor å slette fila. Det legg seg òg i registeret, HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRunOnceKernel32.exe. Fjern denne string-verdien, start maskina på nytt, og slett Kernel32.exe så er du kvitt viruset. Far min fekk samme viruset i dag...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...