Panerai Skrevet 22. april 2007 Skrevet 22. april 2007 Pizza på peppes og dolly dimples blir vell som burgere på mcdonalds. 8394294[/snapback] Egentlig ikke. Macdonalds lager kjappe burgere som er mer eller mindre tilsvarende alt annet man får på det markedet. Peppes og dollys bruker ferdigstekte bunner og er derfor veldig underlegen det meste av pizza som er stekt fra bunn. Et spørsmål, hvorfor liker alle kidsa mammas pizza best? 8434635[/snapback] Hva mener du med at dolly og peppes bruker ferdigstekte bunner?
rublings Skrevet 23. april 2007 Skrevet 23. april 2007 Den fra Dolly med tortillas og jalapenos er nam
Aiven Skrevet 23. april 2007 Skrevet 23. april 2007 Pizza på peppes og dolly dimples blir vell som burgere på mcdonalds. 8394294[/snapback] Egentlig ikke. Macdonalds lager kjappe burgere som er mer eller mindre tilsvarende alt annet man får på det markedet. Peppes og dollys bruker ferdigstekte bunner og er derfor veldig underlegen det meste av pizza som er stekt fra bunn. Et spørsmål, hvorfor liker alle kidsa mammas pizza best? 8434635[/snapback] Hva mener du med at dolly og peppes bruker ferdigstekte bunner? 8449019[/snapback] At de ikke steker pizzaen fra bunn av, de går vel i kategorien "halvstekt" egentlig.
Panerai Skrevet 25. april 2007 Skrevet 25. april 2007 Jeg kan forsikre deg om at Dolly (regner med peppes også gjøre det) steker pizzaen fra bunnen. Dolly Dimples baker egne bunner hver eneste dag. Jeg skjønner fortsatt ikke hva du mener. Men de blir stekt fra "rå" til Stekt hver gang.
Vannfrisk Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Hvis jeg en sjelden gang skal kjøpe frossenpizza så velger jeg heller Big One Classic, enn Grandiosa. Myyye bedre. Men det beste er restaurantpizza eller hjemmelaget. Helst hjemmelaget, for da får jeg bestemme nøyaktig hvordan jeg vil ha den
Windkin Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 (endret) Saken er vel at bunnene de bruker er litt stekt på forhånd, slik at det går raskere å lage pizzaen i resturanten. Bunnen smaker like godt uansett. Det er jo ikke gamle eller frosne bunner de bruker. De blir stekt litt på forhånd samme dag men gjerne et annet sted. Så du får like god pizza bare litt kjappere. Det er vel billigere også, å gjøre det på denne måten vil jeg tro. mener det er sånn de gjør det ihvertfall... EDIT: Snakker her om Dolly/Peppes. Endret 26. april 2007 av Windkin
iqlizer Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Kommer ann på Hvis pizzaen er bra lagt så går jeg for dolly.
Panerai Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Saken er vel at bunnene de bruker er litt stekt på forhånd, slik at det går raskere å lage pizzaen i resturanten. Bunnen smaker like godt uansett. Det er jo ikke gamle eller frosne bunner de bruker. De blir stekt litt på forhånd samme dag men gjerne et annet sted. Så du får like god pizza bare litt kjappere. Det er vel billigere også, å gjøre det på denne måten vil jeg tro. mener det er sånn de gjør det ihvertfall... EDIT: Snakker her om Dolly/Peppes. 8475953[/snapback] Jeg har jobbet på dolly, og vet at de ikke steker dem litt først. Det ville ødelagt hele bunnen, og gjort at den smakte vondt, ikke hevde, ble misfarget. Det er heller ingen stor forskjell på om bunnen er fryst og tatt ut og hevd, enn om den er nylaget.
iqlizer Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Saken er vel at bunnene de bruker er litt stekt på forhånd, slik at det går raskere å lage pizzaen i resturanten. Bunnen smaker like godt uansett. Det er jo ikke gamle eller frosne bunner de bruker. De blir stekt litt på forhånd samme dag men gjerne et annet sted. Så du får like god pizza bare litt kjappere. Det er vel billigere også, å gjøre det på denne måten vil jeg tro. mener det er sånn de gjør det ihvertfall... EDIT: Snakker her om Dolly/Peppes. 8475953[/snapback] Jeg har jobbet på dolly, og vet at de ikke steker dem litt først. Det ville ødelagt hele bunnen, og gjort at den smakte vondt, ikke hevde, ble misfarget. Det er heller ingen stor forskjell på om bunnen er fryst og tatt ut og hevd, enn om den er nylaget. 8478206[/snapback] Hvor gammel må du være for og jobbe på dolly, dvs sommerjobb osv?
Windkin Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Jeg har jobbet på dolly, og vet at de ikke steker dem litt først. Det ville ødelagt hele bunnen, og gjort at den smakte vondt, ikke hevde, ble misfarget. Det er heller ingen stor forskjell på om bunnen er fryst og tatt ut og hevd, enn om den er nylaget. 8478206[/snapback] Siden du har jobbet der rekner jeg du vet hvordan de gjør det, men på hvilket grunnlag kan du si at bunnen er ubrukelig hvis du steker den litt først? Har du prøvd dette selv? Etter min egen erfaring gjør det ingen ting å steke bunnen i gjerne to-tre minutter, ta den ut, legge på fyll og så steke den ferdig. Smaker like godt.
Panerai Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Jeg har jobbet på dolly, og vet at de ikke steker dem litt først. Det ville ødelagt hele bunnen, og gjort at den smakte vondt, ikke hevde, ble misfarget. Det er heller ingen stor forskjell på om bunnen er fryst og tatt ut og hevd, enn om den er nylaget. 8478206[/snapback] Siden du har jobbet der rekner jeg du vet hvordan de gjør det, men på hvilket grunnlag kan du si at bunnen er ubrukelig hvis du steker den litt først? Har du prøvd dette selv? Etter min egen erfaring gjør det ingen ting å steke bunnen i gjerne to-tre minutter, ta den ut, legge på fyll og så steke den ferdig. Smaker like godt. 8478932[/snapback] Det ville tatt alt for lang tid. Hvis man skulle tatt pizzaene ut og inn av ovnen hele tiden. Jeg regnet med at du mente at alle var stekt på forhånd (tidlig på dagen) og så ble de brukt gjennom dagen. Dette ville ikke fungert. Ja det har skjedd mange ganger at vi har prøvd.
Panerai Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Hvor gammel må du være for og jobbe på dolly, dvs sommerjobb osv? 8478636[/snapback] Jeg ville regnet med ca 18-22. De vil helst ha folk over 20 år.
Windkin Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Det ville tatt alt for lang tid. Hvis man skulle tatt pizzaene ut og inn av ovnen hele tiden. Jeg regnet med at du mente at alle var stekt på forhånd (tidlig på dagen) og så ble de brukt gjennom dagen. Dette ville ikke fungert. Ja det har skjedd mange ganger at vi har prøvd. 8480539[/snapback] Ja det var det jeg mente. Mener jeg bestemt jeg har sett at det har blitt levert "ferdige bunner" til en pizzarestaurant. Sikkert Peppes det da..
WaterMarked Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 (endret) Hjemmelaget er best, viss kokken har nokk kunnskap. Ellers må det nokk bli dolly. Men føler at det er så mye fett i dollys og peppes pizza. Endret 26. april 2007 av The_Free_Man
Panerai Skrevet 27. april 2007 Skrevet 27. april 2007 Det ville tatt alt for lang tid. Hvis man skulle tatt pizzaene ut og inn av ovnen hele tiden. Jeg regnet med at du mente at alle var stekt på forhånd (tidlig på dagen) og så ble de brukt gjennom dagen. Dette ville ikke fungert. Ja det har skjedd mange ganger at vi har prøvd. 8480539[/snapback] Ja det var det jeg mente. Mener jeg bestemt jeg har sett at det har blitt levert "ferdige bunner" til en pizzarestaurant. Sikkert Peppes det da.. 8480715[/snapback] Det jeg regner med er at de får de ferdig bakte og frossene. At de ikke baker selv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå