Gå til innhold

Kazoo. Noen som har hørt om?


Petoah

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har nettopp hørt igjennom Finntroll's nyeste album der de, ifølge wikipedia, tar ibruk et instrument som heter "kazoo". Et instrument som skal gi en slags "buzzing" effekt på stemmen til brukeren. Noen som har noen erfaring med en kazoo? Er instrumentet vanskelig å bruke? Trenger man noen erfaring..?

 

Mvh. Petter ;)

Endret av Petoah
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som alle instrumenter krever det litt innsats for å bli god. Dette gjelder blåseteknikker, munnens hulrom, hvordan du bruker mellomgulvet etc. Og nei, jeg tuller ikke. Hør litt på hva Knutsen&Ludvigsen får til med en kazoo, prøv litt selv så forstår du hva jeg mener.

 

Mye av teknikken for å bli god på kazoo vil naturlig vis relateres til om man er god til å synge, men har hørt om folk som i tillegg bruker slanger, hulrom i hendene etc for ytterligere å forandre lydens karakter.

 

Dersom du bor nære andre folk kan du forvente deg noen stygge blikk. Folk som er dårlige på kazoo og spiller hele dagen kan være minst like irriterende som dårlige fiolin- eller saksofonspillere.

Lenke til kommentar

Ser jeg i gulmoen og engh at camac lager kazoo. Spør i din lokale forretning (dersom de ikke har kazoo i butikken) om de forhandler for GE eller camac. Vil ikke tro at det skal være så vanskelig å få tak i. Har sett det i musikkforretning.

 

Jeg har intrykk av at kazoo ofte er brukt som barneinstrument. Tror jeg hadde et par når jeg var liten, Stilig instrument :)

Endret av tronni_87
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...