Gå til innhold

Den morsomste classen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Prot warrior på 70 atm, tanker og tanker og tanker. Går aldri lei :)

Ellers var shadowpriest veldig moro opp til 42, men da kom BC ut og warrioren trengte levling. Nå står han bare å lager moonlcloth hver tredje dag, da jeg ikke er blitt lei warrioren enda.

Endret av TaigaH
Lenke til kommentar

Har en feral druid, og synes det er en morsom klasse. Kan gjøre det meste - dps, tanke, heale. Liker også warlock og mage. wWarlock er jo virkelig imba, gjør dødsmye skade med dots og kan ha voidwalker til tank, succubus til crowd control og imp til dps. Mage har også mange morsomme spells. Warrior syntes jeg var kjedelig, siden den verken kan heale seg eller ungå skade, men så lenge man gjør mest instances eller i i gruppe, og ikke soloer, går det jo greit.

Endret av Nexuss
Lenke til kommentar

Er glad i paladinen min jeg.. men skal ikke nekte for at jeg tror druid hadde blitt en fantastisk artig klasse å spille ellers. :)

 

Eneste grunnen til at jeg ikke gidder per i dag er at de siste månedens inntrykk av druider har vært negative... da om spillerne generelt, for et halvt år siden var inntrykket motsatt, nemlig at de var de eneste som kunne oppføre seg og var ålreite.

 

Sist ble jeg og gruppa mi til ramparts corpsecampa av to level 70 druider, og de ga seg ikke selv etter en halvtime med endeløs corpsecamping.

Ellers hadde vi en jævla kødd av en druid som bastant nekta å heale da vi trengte det som mest, fordi han MÅTTE være i catform og gjøre dps.

Krangla lenge, og da han løp tom for argumenter sa han bare "im not healing, end of discussion".

Ellers også et generelt negativ inntrykk de siste dagene med selvgode druider som tror de er uunnværlige og så forbanna selvgode.

 

Men men, det er mine inntrykk av klassen akkurat nå.

Hadde det vært for et halvt år siden ville jeg ikke nølt med å spille klassen, da den ser fryktelig morsom ut. :)

Lenke til kommentar

Jeg hadde ikke dømt mange tusen druider på bakrunn av to gankere eller unnlatt å prøve klassen av den grunn. Det er gode og dårlige spillere i enhver klasse og uavhengig om det er horde eller alliance også. Det finnes imidlertid noen druider som er elendige healere, men heldigvis er det unntak. Selv liker jeg best å heale og vil respecce fra feral til resto når jeg dinger 70 (slev om feral er imba når man levler). :cool:

Endret av Nexuss
Lenke til kommentar

Starta en shammy for ikke så lenge siden, parkerte da min 42 lock. Lock var, og er, en morsom klasse, men nå må jeg si at shammy nok er favoritten. Grei allrounder med melee, spells og healing. Totems forestilte jeg meg kunne bli litt kaos, men det setter bare prikken over i'en for meg, dog det er nok litt for mange av de, hvorav noen ikke brukes i det hele tatt.. Men alt i alt er jeg veldig fornøyd med den "lille", blå shammyen min ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...