Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Pc´en brant opp..og nesten huset.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe, litt merkelig det her. Husker når jeg for 18 måneder siden skulle kjøpe meg ny pc fra shg.no, så fikk jeg nesten storm fra brukere her som anbefalte meg ikke å kjøpe min nåværende strømforsyning; Chill-Innovation 500W - Med sin harry hjemmeside, og danskprodusert. Jeg ble anbefalt Hiper på det Sterkeste med stor S, heh, der ser man hvordan det går. Glad jeg fulgte instinktet og et par brukertester av Chill, aldri hatt en antydning til problem.

 

Bra det gikk såpass fint i saken da :)

Lenke til kommentar
De aller fleste hipere fungerer fint også da... :roll:

8445795[/snapback]

 

Joda, men feilprosenten er en god del høyere på Hiper enn hos andre merker kan det se ut som. Hadde PSUen sagt poff uten at HK eller NOE annet hadde tatt skade av det hadde problemet vært mindre, men når masse HW kan bli stekt pga. dårlig kvalitet/sikring på PSU syns jeg det er en svært god ide å velge merke/modell også etter hvilke som har lavest feilprosent.

 

For å ta et tankeeksperiment... En eller annen PSU-modell har 20% sjanse for at den sier poff og svir av harddisker, hovedkort etc etc. Det er da 80% sjanse for at den IKKE gjør det. De aller fleste funker bra, men ville DU tatt sjansen på å kjøpe den?

 

En PSU bør være så stabil at de som sier poff nærmest er unntakene som bekrefter regelen. Hiper har overskredet det som kan kalles "unntak" nokså kraftig.

Lenke til kommentar
Hvis annet elektronisk utstyr rundt også har tatt kvelden, tilsier vel det at det er kommet noe skrot inn strømveien? Eller har det gått føyken pga sot?

Har du noe kraftkrevende industri rundt deg?

 

Nytelse

8165861[/snapback]

 

Hvis PSU har kortsluttet kan den skape ett "spenningshopp" på den gjeldende kursen i ett hus, dette kan være nok til at annen finelektronikk tar skade av det.

Sot har også samlet seg på og rundt/inni strømførende ting og tang...

 

Jeg har ikke noe kraftkrevende industri rundt meg..

8165989[/snapback]

 

 

 

 

EMP - Electro magnetic Pulse :ph34r:

 

:p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...