Gå til innhold

Bleach Manga [Spoileradvarsel!]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nice kapittel! Morsom konkurranse mellom kenpachi og Byukua =P

Men jeg forstod ikke helt det reiatsu opplegget med Ichigo ? anyone care to explain?..

Var det slik at Ichigo ikke har sloss med full reiatsu... tidligere?

 

Edit: leste kommentarer på MAL - Ichigo`s halve reiatsu! er kaptein level! wut o_O Nice, jeg likte det :D

Blir spennende å se hvordan han blir etter at Unohana har gitt den andre halvparten!

Endret av Kenichi-san
Lenke til kommentar

Det virker slik: Du vet drakta som Ichigo får i bankai? Det er en slags "Reiatsu-power-level-meter" eller noe slikt for Ichigo. Jo mer av Drakta han har, jo mer av hans maksimale reiatsu hadde han igjen. Altså, når han har full drakt så er han full ladet med reiatsu. Når han bare har høyre hånden igjen(som nå) så har han veldig lite igjen, men det er forsatt nok til å regnes som Captain level reiatsu. Med andre ord er det en slags batterimåler for ham. Og han ble mer eller mindre buffet.

Lenke til kommentar

Senkei Senbonsakura, "true form", danner en kuppel av sverd lagert av bladene til Senbonsakura rundt Byakuya og motstanderen: http://www.onemanga.com/Bleach/164/09

 

Serijiously sier noe. Ichigo med ny hollow mask og full Getsuga Tensho lager bare et lite kutt, mens Kenpachi uten å ta av seg øyelappen kapper av bein i hytt og pine. Kenpachi ler ikke hysterisk engang!

Endret av S-r-ex
Lenke til kommentar

Hva har Ichigo egentlig gjort for å fortjene å være så sterk? For å nok en gang sammenligne med de to andre seriene, så har Luffy og del 1-Naruto den shonen-instillingen som skal til, og det virker naturlig at de blir sterke. Del 2-Naruto slutter litt med dette, men blir i stedet THE CHOSEN ONE, noe som selvfølgelig er teit, men fremdeles en unnskyldning forat han blir sterkere enn alle andre på kort til. Mens har er det bare som om Kubo sier "nå har Ichigo sloss litt og blitt kjempesterk og kul."

Lenke til kommentar

^ Tror Bleach er litt motsatt på den måten at i stedet for at hardt arbeid, så er det Ichigo sitt talent og hans potensiale som står i sentrum (synes talent er like kult som hardt arbeid jeg. :p). Vil tippe at det har noe med faren (og moren?) hans å gjøre, og at vi vil finne ut mer etterhvert.

 

Jeg for min del synes bare det er kult at Ichigo forbigår alle. Jo sterkere jo bedre, så kan man introdusere nye fiender som er enda sterkere. Tror ikke vi har sett en eneste vasto lorde ennå (Aizen kommenterte at de ble å samle dem på et tidspunkt da de allerede hadde espada 1-10. Espadaene over 10 var jo bare gillian, så sannsynligvis er/var 1-10 bare adjuchas).

Endret av WD
Lenke til kommentar

Serjiously har et poeng der. Det virker som om alle shinigamiene ellers har trent i mange herrens år for å få den styrken de har nå. Ichigo derimot, har boostet fremover og blitt sterk utrolig fort. For å nevne hollow masken. Den tillegnet han jo seg veldig raskt. De andre vizardene hadde jo brukt en god stund på trene frem denne egenskapen. Og jeg mener, hvis Ichigo sin reiatsu nå er på styrke med en kaptein sin med så lite igjen av bankai "skjorten" sin, hvorfor slet han med de arrancarene han slåss først med? Grimmjow for eksempel. Han var vel på full styrke da? Iallefall ikke langt unna.

 

Men Senkei? Har vi fått noe særlig informasjon om det egentlig? Shikai og bankai er greit, men bortsett fra henvisningen - så kan jeg ikke huske at Senkei eller noen tredje release er blitt nevnt :confused:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...